logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De liefde binnen handbereik: Seiko Sportura open heart

200x273_SEIKO-Sportura-SSA884J1-lr[1]Maak van de aankomende Valentijnsdag een echte Valentimesdag! Want wat heb je altijd binnen handbereik? Precies: je horloge. Stiekem kijk je ontzettend vaak op je pols om de tijd te weten. En wat voor een mooier gebaar is het dan om te weten dat je dat horloge van je grote liefde hebt gekregen? De Seiko Sportura is daarnaast ook nog een lust voor het oog, met het grappige hartje op de wijzerplaat, waardoor je een stukje van de techniek kunt zien.

De Seiko Sportura heeft een automaat uurwerk en een (edel)stalen band. De basiskleur van de 37,7 mm grote kast van dit dameshorloge is roségoud. De kleuren van de kast komen ook terug als accentkleur op de band van het horloge, met sfeervolle witte keramieken inzetjes. Het glas is gemaakt van oersterk saffierglas. Bovendien is het horloge waterdicht tot 100 meter. Je kunt er gewoon mee zwemmen, zeilen, snorkelen of douchen.

De Seiko Sportura is als damesmodel natuurlijk erg romantisch met het hartvormige uitsparing. Is dat niet je stijl, kun je ook kiezen voor een ronde uitsparing.

Seiko Sportura
Prijs: 650 euro

Kinderkleding koop je online bij:
Kixx Online | kinderkleding.nl | Kidscotton | littlecool.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.