logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cartoon Network – De Kracht van 10

In juli zijn er twee leuke series die op Cartoon Network te zien zijn. Lees er hieronder meer over.

Kijk Mee Met De Wattersons

Kijk samen met Gumball en zijn familie naar de grappigste, leukste en spannendste series op Cartoon Network. Deze maand zie je marathons van Wat Beren Leren, Tijd Voor Avontuur, Unikitty en DC Super Hero Girls voorbijkomen. Vanaf 6 juli zie je elke doordeweekse dag om 8:55 uur Kijk Mee Met De Wattersons, alleen bij Cartoon Network!

De Kracht Van 10

De maand juli staat ook helemaal in het teken van de spannende serie Ben 10. Iedere week staat een nieuwe alien uit Ben 10 centraal! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden. De Kracht Van 10 zie je vanaf 27 juli elke dag om 20:35 uur bij Cartoon Network!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.