
Chocolade eten
Natuurlijk kun je lekker op de bank onder een fleecedekentje met een romantische komedie samen met je vriendin of vrouw je tanden zetten in een fikse reep Verkade, maar er is veel meer dan alleen chocolade snoepen. Wist je bijvoorbeeld dat je het geweldig kunt combineren met verschillende drankjes? Dankzij de tips en trucs in De Kleine Chocolade voor Dummies kom je ontzettend veel te weten over chocolade. Kennis die je vast nog wel eens van pas zal komen!De basis
Naast het eten en meer genieten van chocolade komt in De Kleine Chocolade voor Dummies ook de basis en het productieproces ruim aan bod. Langzaam maar zeker kom je meer te weten over de geschiedenis, de oorsprong en de ontwikkeling van cacao en chocolade. Wist je bijvoorbeeld dat chocolade ooit – ja, ook in Nederland – een ontzettend statussymbool was? Hoe puurder, hoe beter. Niet te drinken, natuurlijk, maar alles voor de status! Wil je zelf aan de slag? Dan vind je in dit compacte boekje een paar recepten voor chocoladedranken, bonbons en truffels. Het boek is eenvoudig en toegankelijk geschreven. Jammer alleen van de zwart-witfoto’s, de vaak wat flets zijn. Het gebrek aan contrast in die beelden zorgt er soms voor dat het niet zo duidelijk is wat er te zien is. En natuurlijk is het ontzettend jammer dat het boekje geen geuren kent – maar dat is een groot probleem in de uitgeversbranche 🙂 De kleine chocolade voor dummies, Anja Wiersma BBNC uitgevers, 136 pagina’s, paperback. Prijs: 8,95 euro. ISBN: 9789045351216Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:
Laat hieronder jouw reactie achter