logo-liggend-wit-donkerblauw

De Grote Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje

De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een spannend avontuur voor jong en oud! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen of niet? Met een flinke dosis humor wordt alles uit de kast getrokken om het Sinterklaasfeest te redden. De film is vanaf 6 oktober aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk deze film op: Netflix | Prime Video | Disney+ | Pathe Thuis

Over de film

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Cast van De Grote Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje

De hoofdrollen worden dit jaar vertolkt door Robert ten Brink als (adviseur van) Sinterklaas die hiermee in de voetsporen treedt van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Daarnaast maakt Martien Meiland zijn filmdebuut als kasteelheer Jean Claude en blaast YouTube-ster Party Piet Pablo het dak eraf met zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Verder zijn er rollen weggelegd voor Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer als Burgemeester en vertolken Pamela Teves en Filip Bolluyt de rollen van Mammie en Stan.

Bekijk de trailer

Meer informatie

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje wordt geregisseerd door Lucio Messercola en geproduceerd door Messercola. Messercola produceerde al eerder succesvolle Sinterklaasfilms die werden bekroond met een Gouden Film. De distributie van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is in handen van Just Entertainment.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Renee van Oudshoorn avatar
  Renee van Oudshoorn

  Hoi ik doe graag mee voor Floris ❤️

 2. Miriam avatar

  Meegedaan, gezellig voor mijn kleinkinderen….en ook voor mij.

 3. Will avatar

  Ik heb graag meegedaan.

 4. w123koekoek avatar

  IK heb graag meegedaan

 5. ylandmanYolanda avatar

  Ik wil sowieso met mijn 3 kleinkinderen naar deze film, hoe leuk zou het zijn om ze dan met deze leuke prijs extra te kunnen verwennen

 6. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Leuke prijs

 7. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Leuke prijs, doe heel graag mee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.