logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De coolste iPhone 11 Pro hoesjes


Met een iPhone mag je zeker gezien worden – en al helemaal met een iPhone 11 pro. Iedereen herkent hem ook al aan zijn drie eigenwijs geplaatste lenzen (die inmiddels over het internet razen als een echte meme). Maar met een iPhone 11 Pro in de hand wil je natuurlijk ook wel wat voorzichtig zijn met je toestel. Hij is er immers duur genoeg voor! Wat extra bescherming én een stukje karakter mag hij zeker wel krijgen. Het is immers een populair toestel. De kans is groot dat je iemand tegenkomt die er ook een heeft! Laten we eens zoeken naar een iPhone 11 pro hoesje van gsmpunt.nl.

Catalyst Impact Protection

Het Catalyst Impact Protection case van Catalyst is oersterk en absoluut tegen een stootje bestand. Hij is gemaakt uit een combinatie van verschillende materialen, waardoor hij tegen vrijwel alle situaties is opgewassen. In feite plaats je een ring om je iPhone heen, waarbij de achterkant beschermd wordt door een transparante laag. Je ziet dus nog gewoon het iPhone logo en de achterkant. Hierdoor vangt de case niet alleen schokken op, maar beschermt het ook de achterkant tegen krassen. Omdat de voorkant een opstaande rand heeft, zul je ook niet snel last krijgen van krassen op het scherm, wanneer je de iPhone op zijn kop weglegt.

Urban Armor Gear Pathfinder

Je houd er van… of niet. De robuuste army-look van UAG, ofwel Urban Armor Gear. Deze camouflageprint heeft de naam Pathfinder meegekregen, maar je kunt deze cover ook krijgen in verschillende uni-looks, zoals groen, blauw of rood. Deze cover heeft geen bescherming aan de voorzijde, maar neemt wel de zijkant en achterkant voor zijn rekening.

Otterbox Strada Series

Heel anders is de Otterbox Strada. Ook een robuuste hoes, zonder meer, maar dan met een wat chiquere uitstraling. Het is bovendien een book-case model, waardoor je aan de binnenzijde ruimte hebt om pasjes en dergelijke op te bergen. Super handig, dat scheelt je eerlijk gezegd gewoon een portemonnee die je mee op zak moet nemen. De buitenzijde van de Otterbox Strada is vervaardigd van hoogwaardig en echt leer dat het geheel een stijlvol en premium uiterlijk geeft. Als laatste beschikt de hoes over een geborsteld stalen logo dat de cover stevig vergrendelt wanneer dit nodig is.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.