logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: De coolste freestyle voetbaltrucs, Sean D’Arcy

Het voetbalseizoen is in volle gang. Tientallen teams en honderden voetballers gaan de strijd met elkaar aan om de sterkte, de snelste en de slimste te zijn. Wat mij opvalt, is dat daarbij best vaak recht-toe, recht-aan wordt gespeeld. Terwijl je bij amateurclubs vaak de coolste trucs voorbij ziet komen om tegenstanders een hak te zetten (spreekwoordelijk dan). Maar hoe doe je die trucs? In De Coolste Freestyle Voetbaltrucs ga je die leren van professioneel freestyler Sean D’Arcy.

Stap voor stap

Natuurlijk leer je in dit boek niet alle trucs die Sean kent. Hij kan niet alles uitleggen in dit bondige boekje! Maar er zit wel een goede opbouw in. In het eerste hoofdstuk leer je een aantal basisvaardigheden, waarin de hoofdstukken daarna op wordt doorborduurd. Zo leer je de coolste freestyle voetbaltrucs met jongleerreeksen, flick-ups en catches, tot je bij het laatste hoofdstuk echte jongleertrucs voor de kiezen krijgt.

Woord en beeld

De freestyle voetbaltrucs worden je stap voor stap uitgelegd in woord en beeld. In een paar grote foto’s zie je wat je moet doen, inclusief af en toe een moeilijk gezicht (nee, deze trucs zijn echt niet makkelijk!) en een heldere uitleg in geschreven tekst. Die is goed leesbaar en heel duidelijk verteld. In tekstvakken lees je wat je moet doen, maar in kleurrijke kaders lees je ook wat er mis kan gaan als de trucs niet lukken. Super praktisch!


Ga direct naar De coolste freestyle voetbaltrucs op BOL.com.

Recensie over De coolste freestyle voetbaltrucs

Wil jij een echte ster worden op het voetbalveld? Hoewel deze trucs vooral zijn bedoeld om indruk te maken naast het voetbalveld, zul je profijt hebben bij de nieuwe technieken. Ze zijn echter bedoeld om een gave show weg te geven en om te laten zien hoe goed je de bal onder controle hebt. De stappen zijn fijn uitgelegd. Vooral de bijgevoegde foto’s zijn helder en duidelijk. Ze laten perfect zien wat de bedoeling is.

Score: 8


Informatie

Titel: De coolste freestyle voetbaltrucs
Auteur:
Uitgever: Deltas
Aantal pagina’s: 120
Type boek: Paperback
ISBN: 9789044761290
Prijs: 12.50 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.