logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De beste kerst-series op Netflix

unnamed

Kerst is een tijd van zoete bezinning en lieve momenten met familie en kennissen. Maar soms heb je daar gewoon even geen zin in. Hieronder een aantal suggesties voor een ontnuchterende kerststemming, samen met je favoriete series! En… je ziet ze allemaal op Netflix… sit back and enjoy de kerst met een knipoog!

Iedere serie heeft wel een kerst aflevering. Vaak zijn het zoetsappige bijeenkomsten van familie en vrienden, maar als je denkt aan series als Mad Men, Modern Family en Orange is the New Black weet je dat er ook kerst serie op Netflix te vinden zijn die een andere toon gebruiken. Wij hebben een paar bijzondere kerst series op Netflix voor je op een rij gezet voor de wat minder zoete momenten.

Mad Men: seizoen 4: aflevering  ‘Christmas Comes but Once A Year’

Het kerstfeest van het bedrijf wordt bijna verpest door de verlate aankomst van een verrassing en een niet zo welkome bezoeker.

Modern Family: seizoen 3: aflevering ‘Express Christmas’

Als de families op een zonnige dag in december beslissen om samen kerst te vieren, zet iedereen z’n beste beentje voor om een ‘snelle kerst’ te organiseren.

Orange Is The New Black: seizoen 1: aflevering ‘Can’t Fix Crazy’

Reds plan om haar keuken terug te vorderen mislukt. De gevangenen voeren een kerstvoorstelling op en en Pipers plannen ontrafelen, ook al beseft ze dat ze gevaar loopt.

How I Met Your Mother: seizoen 8: aflevering ‘The Final Page’

Met de Kerst op komst vertelt Barney aan Ted dat hij Patrice een aanzoek hoopt te doen en Ted vraagt zich af of hij het aan Robin moet vertellen. In twee delen!

Call the Midwife: seizoen 3: aflevering ‘Christmas Special 2013’

Kerstmis is bijna voorbij maar het personeel van Nonnatus House doet zijn best om mensen in nood een handje te helpen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.