logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De beste actieve bedrijfsuitjes


Wanneer je een gezellige groep collega’s hebt, is het ontzettend leuk om eens in de zoveel tijd een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Het is ontzettend gezellig én nuttig om elkaar eens in een andere setting te spreken. Zeker als jullie een kantoorbaan hebben en gedurende de dag vooral veel zitten, is een lekker actief bedrijfsuitje ideaal. Dit zijn de leukste actieve bedrijfsuitjes voor jou en je team.

Naar het strand

Breng eens een bezoek aan het strand. En nee, dan bedoelen we niet om een stretcher uit te klappen, maar om een leuke strand sport te beoefenen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een leuk Hoek van Holland bedrijfsuitje. Als teambuilding ook deels het doel is van het uitje, is het een goed idee om samen een leuke zeilcursus te volgen. Anders is surfen, blowkarten of suppen ook erg leuk. Op bijna alle stranden in Nederland kun je verschillende scholen vinden die dergelijke cursussen aanbieden.

Een fietstocht

Wanneer het weer het toelaat, is een fietstocht bij uitstek hét ideale idee voor een bedrijfsuitje. Het is lekker actief, maar wel laagdrempelig en geeft jullie bovendien de gelegenheid om al fietsend eens even echt goed bij te kletsen. Stippel een leuke route uit van max. een kilometer of 25 en zorg uiteraard dat er geëindigd wordt bij een leuk café of restaurant voor een diner of fijne borrel.

Een spannend spel

De vrije markt is goed ingericht op bedrijfsuitjes en daarom is het bijna overal in Nederland mogelijk om een spannend spel te boeken voor jou en je team. Dit zijn gezamenlijke speurtochten of stadsspelen waarbij je in teams tegen elkaar strijdt. Uiteraard ben je niet bezig met het beoefenen van een sport, maar je bent wel lekker buiten en veel aan het wandelen. Wedden dat je na het spelen van een dergelijk spel erg tevreden kunt kijken naar het resultaat op je stappenteller.

Houdt hier rekening mee!

Iets actiefs doen is ontzettend leuk, maar helaas niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Ga daarom goed na wat de mogelijkheden zijn van jouw team. Het zou ontzettend vervelend zijn wanneer iemand niet mee kan doen omdat diegene bijvoorbeeld een slechte knie heeft en geen lange stukken kan wandelen. Zeker als je een niet al te groot team hebt, is het wel zo aardig om met iedereen rekening te houden. Een fietstocht is bijvoorbeeld een goed idee omdat mensen met een mindere conditie ook kunnen kiezen voor een elektrische fiets. Wat gaan jullie doen?

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.