logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De Bankzitters gaan op reis in ‘Van A naar Onbekend’

De Bankzitters, wereldberoemd op YouTube, reizen in ‘Van A naar Onbekend’ naar de verste uithoeken ter wereld. Elke aflevering beginnen ze in een nieuw land aan een gloednieuw avontuur, en gaan ze op zoek naar hints die ze zal leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

De Bankzitters

  • Koen van Heest
  • Robbie van de Graaf
  • Matthyas het Lam
  • Raoul de Graaf
  • Milo ter Reegen

Hobbyproject groeit uit

Wat ooit begon als een bevlogen hobby door vijf vrienden is uitgegroeid tot Nederland’s grootste YouTube-succes: de Bankzitters. Matthyas, Koen, Raoul, Milo en Robbie behoren inmiddels tot de top van YouTube Nederland en hebben meer dan 750.000 abonnees en 400 miljoen views op de teller staan. Hun virale, muzikale hits domineren regelmatig de Nederlandse Top 40. Met de lancering van hun eigen reisprogramma ‘van A naar Onbekend’ op Prime Video en de internationale billboardcampagne bekrachtigen de Bankzitters dat geen één droom te groot is.

Bekijk de trailer van Van A naar Onbekend

Prime Video sterren

In 2017 begonnen de vijf beste vrienden aan hun gezamenlijke YouTube-avontuur.  De hobbyisten zijn ontpopt tot geliefde influencers en niet meer weg te denken uit het online medialandschap. Nu Nederland uitgespeeld lijkt te zijn, is het voor de Bankzitters tijd om de rest van de wereld te verkennen. In hun eigen serie op Prime Video ‘van A naar Onbekend’ reist de groep vrienden de hele wereld over om de meest bizarre uitdagingen en obstakels te overwinnen. Het format is ontwikkeld en geproduceerd door videobureau Team5pm.

Van Broadway New York tot aan de drukke straten van Seoul, overal ter wereld zijn ‘De Bankzitters’ inmiddels te zien op gigantische billboards ter ere van hun internationale debuut.

De Bankzitters is vanaf 21 april te streamen op Prime Video. Bekijk meer van De Bankzitters op Youtube.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.