logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: De allerbeste life hacks voor studenten, Dan Marshall

De allerbeste life hacks voor studentenGa je op kamers of net studeren? Naar de hogeschool? Dan is het boekje De Allerbeste Life Hacks voor Studenten een handig boekje om in huis te hebben. Vergis je niet: het is zeker geen allesomvattend boek over hoe je op kamers moet wonen. Dat zul je voor een groot deel zelf moeten uitvogelen en onderzoeken. Wel staan er in dit boekje talloze tips die het wonen op kamers, het organiseren van je huishouden, het leren en werken op school en het koken een stukje makkelijker maakt.

Life hacks voor studenten

Duidelijk is natuurlijk dat dit compacte boekje helemaal gericht is op studenten. Leuk is ook dat het heel modern is. Een flink aantal tips maakt dankbaar gebruik van de smartphone (die overigens niet allemaal even briljant zijn. Zo is een van de tips om een foto van je rooster te maken en die als achtergrond voor je startscherm in te stellen. Maar dat gaat natuurlijk niet passen! In ieder geval niet op een manier waarop het leesbaar is. Zo staan er nog een paar tips in die misschien niet even briljant zijn. Andere tips daarentegen zijn echte openbaringen. Zelfs ik heb er nog een paar leuke dingen van kunnen afkijken die ik zeker moet proberen. En ik ben niet eens student, kun je nagaan.

Praktische hulpjes

De allerbeste life hacks voor studenten staat vol kleine tips en hulpjes die het leven als student een stukje prettiger en eenvoudiger zullen maken. Snel de koelkast schoonmaken of je bed opmaken? Je vind er tips over. Nooit meer een USB oplaadkabel kwijtraken of lang uitslapen? De ultieme tips tegen een kater? Met de nodige life hacks binnen handbereik ben je helemaal klaar voor het studentenleven en haal je het maximale uit die drukke periode!

Ga direct naar De allerbeste life hacks voor studenten op BOL.com.


Recensie over De allerbeste life hacks voor studenten

De allerbeste life hacks voor studenten neemt je mee naar alle kanten uit het drukke studentenleven. Het leven op kamers, het huishouden, koken, studeren en het uitgaansleven – alle aspecten komen aan bod. Organiseren, studeren, feesten en plannen wordt een stukje makkelijker als je weet hoe je de korte weg naar succes kunt nemen. Niet alle tips zijn even praktisch of briljant, voor sommige tips zijn echt betere alternatieven, maar daar komt je gaandeweg wel achter.

Score: 7


Informatie

De allerbeste life hacks voor studenten,
Deltas, 144 pagina’s, paperback.
Vanaf: 14 jaar. ISBN: 9789044753202. Prijs: 12.95 euro.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.