logo-liggend-wit-donkerblauw

Datumprikker lanceert het ultieme groepsweekend

Zo ongeveer iedere vriendengroep kent die ene persoon die alle uitjes en andere afspraken organiseert. Bij datumprikker.nl zien ze dit ook; er zijn maar liefst negen organisatoren in Nederland die meer dan 500 datumprikkers hebben aangemaakt. Dit zijn in totaal 9.756 datumprikkers, waarin 94.512 personen zijn samengekomen. Om dit soort initiatiefnemers in het zonnetje te zetten verloot Datumprikker twee ultieme groepsweekenden voor 8 personen; City Exclusive en Beach Deluxe. 

Ben jij degene die altijd het initiatief neemt om een datum te prikken om af te spreken en de activiteit te verzinnen? En verzin jij altijd hele toffe uitjes? 

Beleef het weekend van je leven

Datumprikker.nl neemt dit voorjaar al dit werk uit handen van de organisatoren, door twee ultieme groepsweekenden te verloten: City Exclusive en Beach Deluxe. Hierbij kun je denken aan een sterrenlunch van Ron Blaauw, slapen in een zevenpersoonsbed in het Lloyd Hotel, het feest van het jaar bijwonen met Armin van Buuren in de Ziggo Dome, afkoelen in Freezlab, een privéoptreden van een singer-songwriter, een privé chef in jullie penthouse, een lunch op stand in Chateau Marquette nog veel meer.

Om kans te maken op het ultieme vriendenweekend hoef je je niet druk te maken om de datum. Die heeft Datumprikker al voor je ingepland op zaterdag 16 en zondag 17 mei en 23 en zondag 24 mei. Bezoek voor meer informatie: https://datumprikker.nl/ultieme-groepsweekend.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. m.van klaveren avatar
  m.van klaveren

  de pasen is voor bij en wat was het anders ik zou graag een kansje maken met mijn zorgtoppers

 2. Monique Weber avatar
  Monique Weber

  ik zou dat gaaf vinden mits er ook iets kan met elektrische rolstoel want ik ben daar 100% afhankelijk van

 3. Anneliese de Waal avatar
  Anneliese de Waal

  Lijk me erg leuk om met de vriendengroep te doen, waag heel graag een kans Groetjes Anneliese

 4. Anneleen De Visscher avatar
  Anneleen De Visscher

  Oooh wat zou dit geweldig zijn om met de broer en zus te doen (en partners natuurlijk). Wil ik heel graag kans op maken 🙂

 5. Marieka waalwijk avatar
  Marieka waalwijk

  Ik doe heel graag mee omdat ik nu mijn vriendinnetje veel te weinig zie,dus ik hoop dat dit enorm nare virus tegen die tijd verdwenen is,en ik kan uitpuffen na een hectische periode

 6. Sonja van den Beemd avatar
  Sonja van den Beemd

  Ik doe heel graag mee

 7. esther myer avatar
  esther myer

  wat een superleuke actie, die zou ik dolgraag willen winnen, samen met mijn broer en zijn gezin heerlijk genieten, wij loten zeker mee

 8. Berna avatar
  Berna

  Na deze tijden van sociale isolatie, kan ik zeker wat quality time gebruiken met mijn dierbaren. Ik zou echt super dankbaar zijn als ik zou mogen gaan genieten van zo’n waanzinnig vriendenweekend!

 9. lottie avatar
  lottie

  WAUW! GEWELDIG! Ik doe mee!

 10. Kitty Jacobs avatar
  Kitty Jacobs

  Zo leuk om met mijn schoonzusje en schoonbroer te doen. Zij hebben. na lang sparen, hun plan door Corona voor een reis naar Florida in duigen zien vallen. Daarbij verliezen ze ook nog een groot gedeelte van hun centjes waarvoor ze zo hard en lang hebben gespaard.. Hun reactie: heel spijtig, maar niemand had dit kunnen voorzien. Niet boos maar wel teleurgesteld. Zo trots op ze

 11. Eric avatar
  Eric

  Dit is wel een hele speciale prijs! Ik doe graag mee!

 12. Anita te Gussinklo avatar
  Anita te Gussinklo

  Wat een geweldige prijs, het weekend van 2020!

 13. Kitty Smulders avatar
  Kitty Smulders

  Geweldig!! Ik doe graag mee voor het Beach Deluxe Weekend, de datum maakt natuurlijk niet uit. Wel of niet in mei is geen probleem.

 14. Karin avatar
  Karin

  Lijkt me erg leuk ik doe graag mee

 15. Th. Polman avatar
  Th. Polman

  Ik ben altijd in voor zulke leuke uitjes, vooral in deze onzekere tijden met het Caronavirus kan je wel iets leuks gebruiken.
  Dus ik doe hier graag aan mee.
  Helaas gaat mijn verjaardagfeest volgende week ook al niet door (:

 16. Mar Berger avatar
  Mar Berger

  In ieder geval een leuk vooruitzicht.

 17. Laurens klappe avatar
  Laurens klappe

  Dat zou geweldig zijn dan is het ook eindelijk zonnig weer !!! Succes iedereen!

 18. Gerjan Palm avatar
  Gerjan Palm

  Na deze moeilijke periode met het Corona virus, zijn we straks zeker toe aan een vrienden uitje, hopelijk zal jullie geplande datum worden vrijgegeven, maar ik vrees het ergste.
  Toch doe ik graag mee , voor welke datum het dan ook worden mag.

 19. Will avatar
  Will

  Ik doe mee, want het zal voorlopig wel niks worden met de coronacrisis.

 20. Leentje avatar
  Leentje

  Datumprikker al voor je ingepland op zaterdag 16 en zondag 17 mei en 23 en zondag 24 mei denk niet dat het deze datum gaat worden. Maar als het ook later kan maak ik graag kans

 21. Jacqueline de Waal avatar

  Lijkt me echt fantastisch samen met mijn vriendin heerlijk onder de sterren hemel wat is er mooier


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.