logo-liggend-wit-donkerblauw

Filmnieuws: Cyrano

Regisseur Joe Wright onthult de eerste beelden van Cyrano, een verfilming van de bekende musical, waarin Peter Dinklage (Game of Thrones) opnieuw de titelrol speelt en Haley Bennett (The Girl on the Train) wederom te zien is als Roxanne. De rol van Christian wordt vervuld door Kelvin Harrison Jr. (Waves). Cyrano draait vanaf 13 januari 2022 in de bioscoop. Op de wereldpremière van de film tijdens het Telluride Film Festival, werd Peter Dinklage door zijn optreden als Cyrano, al opgemerkt als mogelijke Oscarkandidaat.

Cyrano 1

Hartverscheurende driehoeksrelatie

Met Cyrano onthaalt regisseur en Oscarwinnaar Joe Wright bioscoopbezoekers op een symfonie van emoties met muziek, romantiek en schoonheid, een nieuwe versie van het tijdloze verhaal over een hartverscheurende driehoeksrelatie. Cyrano de Bergerac is zijn tijd vooruit en is niet alleen een briljant zwaardvechter in duels, maar ook uiterst bedreven in het verbale steekspel. Maar omdat hij ervan overtuigd is dat hij vanwege zijn uiterlijk nooit het hart zal veroveren van een toegewijde vriendin, de bevallige Roxanne, heeft hij haar nooit deelgenoot gemaakt van zijn gevoelens. Bovendien is Roxanne tot over haar oren verliefd op Christian.

Bekijk de trailer van Cyrano

Cast van Cyrano

  • Cyrano – Peter Dinklage
  • Roxanne – Haley Bennett
  • rol onbekend – Brian Tyree Henry
  • De Guiche – Ben Mendelsohn
  • Christian – Kelvin Harrison Jr.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.