logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Crowdfunding: de complete Suske en Wiske reeks voor een spotprijs!

Suske en Wiske bestaan al meer dan 75 jaar lang. Ik weet het – dat is de kinderen echt niet aan te zien, maar al die jaren weten ze jong en oud te boeien met hun spannende, grappige en bijzondere avonturen. De strips hebben dan ook wel voor ieder een karakter waarmee jij je kunt identificeren. De koppige Wiske, onverschrokken Suske, dwaze Lambik, hysterische Sidonia, oersterke Jerom en geniale Barabas: kleurrijke karakters waarmee Willy Vandersteen een onuitputtelijke voedingsbodem creëerde voor originele avonturen.

Complete collectie, opnieuw uitgevoerd

Door de jaren heen zijn er heel wat strips uitgegeven. 358, om precies te zijn! En er komen steeds weer nieuwe nummers bij. De eerste 67 zijn daarbij een aantal keren opnieuw uitgegeven, om ze in kleur uit te voeren en de kwaliteit wat op te poetsen. Er zijn dus – als je voor het gemak Suske en Wiske 355 als tussenstop neemt – 289 verschillende avonturen die onze vrienden hebben beleefd. En die worden nu allemaal opnieuw uitgegeven, in één fantastische verzameling. Van ‘Het eiland Amoras’, ‘Het gouden paard’, ‘De wilde weldoener’ tot ‘Operatie Siggy’, ‘De Zwijgende Zwollem’ en ‘De verloren Van Eyck’.

75 jaar jubileum

75 jaar, dat hadden Suske en Wiske niet gered zonder hun trouwe lezers, die titel na titel verslonden. Daarom is het ook mooi dat we dit samen kunnen vieren, met deze imposante collectie. Daarin vind je de volledige rode reeks van, nr. 67 tot en met 355, gebundeld in 54 delen. Dat zijn meer dan 15.000 pagina’s aan avontuur! De cover en het binnenwerk is natuurlijk in kleur. De covers zijn origineel, op de rug vind je een doorlopende rugtekening. Zo staat de collectie ook nog eens fantastisch in je boekenkast! Ieder deel is 24×17 cm groot.

Verschillende edities

Daarbij kun je kiezen uit een aantal verschillende uitvoeringen. De Basiscollectie bestaat uit de volledige collectie, zonder extra’s. Deze kost € 249. De verzamelaarsuitgave bestaat uit de volledige collectie + art-prints en extra’s en kost € 279. Voor de echte fans is er de All-in collectie. Dan krijg je de verzamelaars uitgave + volledige reeks digitaal voor € 329. Dat is voor basiscollectie en de verzamelaarsuitgave nog geen euro per deel!

Crowdfunding

De collectie koop je op basis van crowdfunding. Hoe meer mensen meedoen, des te groter de kans dat het project ook wordt uitgevoerd: maar vrees niet, het doel is al in zicht, met nog bijna een maand te gaan! En wordt het doel niet behaald, dan krijg jij natuurlijk je geld terug. De eerste 2500 funders kunnen de volledige collectie al in november tegemoet zien! Ga snel naar de projectpagina voor meer informatie – en natuurlijk om je in te tekenen op deze fantastische verzameling.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.