De geur van zacht rijzend deeg, gekaramelliseerde suiker en zoetkruidige specerijen. Van ochtenden met z’n allen aan tafel en dagen zonder haast. Wie heeft daar nou geen zin in? In navolging van de populaire roombotercroissants introduceert Crisp een nieuwe bakkerijbelofte: luchtige cinnamon buns. Zachte, geknoopte bollen met een vleugje kardemom en een kruidige kaneelvulling. Je haalt ze warm uit eigen oven en stopt ze zo in je mond. Gebakken lucht zoals je het nog nooit geproefd hebt.
Waardige opvolger
Vijf jaar geleden zochten de kenners van Crisp stad en land af op zoek naar de allerbeste croissants. Die vonden ze bij de Franse bakkers van Bridor, die hun croissants maken met een Bretonse roomboter die bekendstaat als ‘de champagne onder de boters’. Dat dat ook bij Nederlandse consumenten in de smaak viel, blijkt wel uit de verkoopcijfers: in vijf jaar gingen meer dan 3,3 miljoen croissants over de digitale toonbank. In navolging van dat succes, ging Crisp de afgelopen tijd op zoek naar de lekkerste kaneelbroodjes die er te vinden zijn.
Läcker hoor!
En wat bleek? De beste ‘kanelbullar’ komt niet uit het hoge noorden, maar gewoon uit Amsterdam. Daar maken de bakkers van LÄCKER speciaal voor Crisp deze zachte geknoopte bollen met een vleugje kardemom en een kruidige kaneelvulling. Helemaal met de hand, en zoveel mogelijk van ingrediënten uit de buurt. Traditioneel worden ze bedekt met parelsuiker voor een lichte crunch en extra zoetheid. Ze zijn zacht, lichtzoet, en de perfecte ontbijttraktatie op de zondagochtend bij je eerste kopje koffie. Je schuift ze zó je eigen oven in, zodat warm en vers afgebakken cinnamon buns altijd binnen handbereik zijn. Dat is punten scoren bij je partner, huisgenoot of kinderen.
Het kaneelbroodje van Crisp is vanaf vandaag op het digitale schap te vinden en kost €4.99 voor twee stuks.
Op zoek naar coole items voor in de keuken?