logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win Crisp kaneelbroodjes + 50 euro shoptegoed


De geur van zacht rijzend deeg, gekaramelliseerde suiker en zoetkruidige specerijen. Van ochtenden met z’n allen aan tafel en dagen zonder haast. Wie heeft daar nou geen zin in? In navolging van de populaire roombotercroissants introduceert Crisp een nieuwe bakkerijbelofte: luchtige cinnamon buns. Zachte, geknoopte bollen met een vleugje kardemom en een kruidige kaneelvulling. Je haalt ze warm uit eigen oven en stopt ze zo in je mond. Gebakken lucht zoals je het nog nooit geproefd hebt.

Waardige opvolger

Vijf jaar geleden zochten de kenners van Crisp stad en land af op zoek naar de allerbeste croissants. Die vonden ze bij de Franse bakkers van Bridor, die hun croissants maken met een Bretonse roomboter die bekendstaat als ‘de champagne onder de boters’. Dat dat ook bij Nederlandse consumenten in de smaak viel, blijkt wel uit de verkoopcijfers: in vijf jaar gingen meer dan 3,3 miljoen croissants over de digitale toonbank. In navolging van dat succes, ging Crisp de afgelopen tijd op zoek naar de lekkerste kaneelbroodjes die er te vinden zijn.

Läcker hoor!

En wat bleek? De beste ‘kanelbullar’ komt niet uit het hoge noorden, maar gewoon uit Amsterdam. Daar maken de bakkers van LÄCKER speciaal voor Crisp deze zachte geknoopte bollen met een vleugje kardemom en een kruidige kaneelvulling. Helemaal met de hand, en zoveel mogelijk van ingrediënten uit de buurt. Traditioneel worden ze bedekt met parelsuiker voor een lichte crunch en extra zoetheid. Ze zijn zacht, lichtzoet, en de perfecte ontbijttraktatie op de zondagochtend bij je eerste kopje koffie. Je schuift ze zó je eigen oven in, zodat warm en vers afgebakken cinnamon buns altijd binnen handbereik zijn. Dat is punten scoren bij je partner, huisgenoot of kinderen.

Het kaneelbroodje van Crisp is vanaf vandaag op het digitale schap te vinden en kost €4.99 voor twee stuks.

Winnen

Wil jij genieten van een overheerlijk Paasontbijt met vers afgebakken croissant, warme scones en een overheerlijk kaneelbroodje? Wij mogen 3x een tegoed van 50 euro voor Crisp verloten… met daarbij natuurlijk 2 kaneelbroodjes! verloten. Vertel ons wat volgens jou niet mag ontbreken tijdens het Paasontbijt. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 03 april.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.