logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Creatief reisboek Nederland / Creative Travel Book Netherlands

Nederland is een eigenaardig landje met een heel eigen cultuur én natuur. De geschiedenis heeft duidelijk zijn stempel gedrukt op de omgevingen en de mensen, als je weet waar je op moet letten valt het je in 1001 manieren op. Door die unieke culturele ontwikkeling heeft ons land een bijzondere aantrekkingskracht op toeristen. Maar waar komt dat nu precies door? In het Creatief reisboek Nederland ga je daar op een bijzondere manier achter komen.

Herkenbaarheid

Als je buitenlanders vraagt waar het in Nederland om draait, zijn het Amsterdam, Klompen en Tulpen. Misschien komen Drop en Stroopwafels nog voorbij, maar dan houdt het wel op. Voor al die mensen die niet bekend zijn met Nederland (of die hun eigen land opnieuw willen ontdekken) is dit reisboek erg leuk. Zo bezoek je op papier alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Je ontdekt alles over de oorsprong van Nederlandse feestdagen en tradities, ontdekt hoe mooi de Nederlandse natuur is en ga je in de keuken aan de slag om Hollandse lekkernijen te maken! Dit boek zit boordevol leuke opdrachten om je wanderlust en cultuurhonger te stillen.


Ga direct naar Creatief reisboek Nederland op BOL.com.

Recensie over Creatief reisboek Nederland

Het Creatief Reisboek Nederland is een leuk en creatief boek waar je lekker in mag schrijven en tekenen. Met veel tekstkaders neemt het boek je mee door heel Nederland, van Groningen tot het zuidelijkste puntje in Limburg. Daar maak je kennis met de bijzondere producten en gebruiken van de regio en teken je bijvoorbeeld je eigen grachtenpandje, street art, vogelluchten en nog veel meer. Ook bedenk je hoe jouw ideale Nederland er uitziet en schrijf je op wat je al hebt bezichtigd. De vrolijke illustraties maken het een licht en toegankelijk boek. Bijzonder is dat het boek in zowel het Nederlands als het Engels is geschreven.

Score: 7


Informatie

Titel: Creatief reisboek Nederland
Auteur:
Illustrator: Margo Togni
Uitgever: Uitgeverij Mus
Aantal pagina’s: 192
Type boek: Paperback
ISBN: 9789045328553
Prijs: 24.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.