logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Creatief plannen en meer, Rebecca Spooner

Plannen en regelen is een heel belangrijk deel in onze maatschappij. Iedereen heeft het druk, je moet van alles doen in een week of dag… het is niet altijd makkelijk en leuk! Daarom is het belangrijk dat je d’r zelf wat leuks van maakt. Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen. Zorg daarom ook voor een leuke planning. In het boek Creatief plannen en meer ga je aan de slag met creatieve manieren om je planning en schema te pimpen.

Bullet Journal

Voor het maken van een planning gaat het boek Creatief plannen en meer uit van het principe van bullet journals, waarbij je helemaal zelf een blanco boekje omvormt tot een planner die jou op het lijf is geschreven. Werken met jaarplanningen, maandplanningen, weekplanningen en dagtaken zijn daar vaste onderdelen van, maar ieder van deze planningen kun je op een geheel eigen wijze vormgeven. Eentje die niet alleen praktisch en functioneel is, maar die ook qua stijl perfect bij je aansluit. Hoe je dat doet? Dat is een goede vraag. Er zijn zo veel mogelijkheden! En welke d’r het beste bij jou past, is helemaal aan jou om te bepalen.

Tekenen en schrijven

In Creatief plannen en meer leer je niet alleen hoe je verschillende overzichten maakt en inricht. Je ontdekt nieuwe manieren om kaders te tekenen in je bullet journal, verschillende fonts die je kunt schrijven (en vooral tekenen), maar ook hoe je de pagina’s wat leuker en vrolijker maakt met kleine illustraties en doodels. Naast het aankleden van de planningen ga je ook aan de slag met het tekenen van inspirerende quotes: handlettering is hier een groot onderdeel van.

Ga direct naar Creatief plannen en meer op BOL.com.


Recensie over Creatief plannen en meer

Wil je meer halen uit je bullet journaling skills? Dan is dit boek een absolute must-have. Je gaat aan de slag met waterverf, inkt, tekenen, schrijven, indelen van pagina’s en meer. Een leuke en vooral creatieve manier om je agenda naar je hand te zetten en meer te halen uit je bullet journal. Maar wees gewaarschuwd: tijdrovend zijn deze manieren zeker!

Score: 8


Informatie

Creatief plannen en meer,
Illustrator: nvt
Uitgever: BBNC Uitgevers, 144 pagina’s, paperback.
Vanaf: 18 jaar. ISBN: 9789045324234. Prijs: 16.99 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.