logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: CreaChick Puzzel

Afgelopen jaar is puzzelen voor veel mensen een nieuwe hobby geworden. Het vele thuiszitten zorgt ervoor dat je andere manieren gaat zoeken om je te vermaken. De een vindt dat door te gaan wandelen, lezen of lekker creatief bezig zijn, maar puzzelen heeft zijn plekje herovert! Ben je graag creatief bezig en houdt je van puzzelen? Dan zul je deze puzzel van CreaChick zeker leuk gaan vinden. Mijn vader verslind letterlijk puzzels, dus ik kon niet achter blijven.

De puzzel van CreaChick

De puzzel zit in een mooie en stevige doos, dat is alvast een goed teken! In de doos kom je naast de1000 puzzelstukjes ook een grote poster, op waar formaat, tegen van de puzzel. Heel handig! Zelf heb ik hem niet veel gebruikt, want ik wilde natuurlijk, net als mijn vader, niet te veel spieken en écht puzzelen. Maar ik heb er wel een stukje puzzel op gelegd en dat was wel praktisch. Op de achterkant van de poster staan trouwens ook nog enkele details die je als een zoekplaatje in de puzzel kunt zoeken. Een leuk extraatje! De puzzelstukjes zijn erg stevig en ik ben geen één stukje tegen gekomen waarover ik twijfelde of het wel goed pastte. Het is geen moeilijke puzzel in de zin van dat je een kwart aan blauwe puzzelstukjes hebt omdat er zoveel lucht en water is. Dat maakt deze puzzel goed te doen.

Winkelcentrum met veel details

De afbeelding van de puzzel is door CreaChick ontworpen. Je neemt een kijkje in een overvol winkecentrum waar vanalles gebeurt. Het heeft een cartoon-stijl, maar niet te cartoon-achtig. Er zitten heel veel details in de puzzel. Die vele details maken het soms ook wat lastig om, zonder op de doos of poster te kijken, het juiste puzzelstukje te vinden. MAAR die details maken het ook weer erg leuk, iedere keer zie je weer iets nieuws en onverwachts. En er zitten ook wat grappige elementen in de puzzel, zoals een kat die aan het gordijn van het pashokje hangt waardoor de gordijn opengetrokken wordt.


Ga direct naar CreaChick Puzzel op BOL.com.

Recensie over CreaChick Puzzel

CooleSuggesties topper

Het is een erg leuke puzzel om te maken en ook voor de niet zo ervaren puzzelaar goed te doen. De stukjes zijn stevig en er is een rijk palet aan kleuren gebruikt. Om het niet te makkelijk te maken, worden kleuren door de hele puzzel heen gebruikt. Zo komt de kleur roze in redelijk wat onderdelen terug en er zijn meerdere personen die iets van blauwe kleding aan hebben en de kozijnen van alle winkels zijn bruin, dat was nog weleens zoeken naar het goede plekje. Echt puzzelen dus! Door de leuke voorstelling en de grappige elementen en vele details is het zo’n coole puzzel dat ik niet anders kan dan een 9 te geven. Ik ga hem zeker nog eens maken!

Score: 9


Informatie

CreaChick Puzzel
Adviesprijs: 24.99 euro.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.