logo-liggend-wit-donkerblauw

Draai in 2017 lekker door met de Crash Bandicoot N. Sane trilogie!


Je favoriete buideldier Crash Bandicoot® is terug! Hij is verbeterd en heeft zin om lekker door te draaien in de Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy. De Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy werd onthuld tijdens de PlayStation Experience (PSX) in Anaheim, Californië en laat spelers ouderwets lekker draaien, springen en appels pakken in de epische uitdagingen en avonturen van de drie Crash-games waar het allemaal mee begon: Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot®: Warped. Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy wordt door ontwikkelaar Vicarious Visions helemaal opnieuwd opgebouwd voor de PlayStation 4 met gloednieuwe belichting, animaties, omgevingen en tussenfilmpjes in wonderschoon “N. Hanced Fur-K” en PS4 Pro HD.  Zowel oude fans als nieuwkomers zullen genieten van het geliefde videogame-icoon uit de jaren negentig in deze volledig geremasterde verzameling games.

Games koop je online bij:

Naast de sterk verbeterde graphics, krijgt de trilogie volledige analoge stick-ondersteuning, en een uniform systeem voor saven en checkpoints, waardoor nieuwe fans het makkelijker zullen vinden van de klassieke avonturen te genieten. Dankzij de verbeterde bonuslevels en time trails in alle drie games zullen ook Bandicoot-veteranen meer dan ooit genieten van dit epische drieluik! Activision en Vicarious Visions zetten de terugkeer van de legendarische trilogie op verschillende manieren kracht bij, zoals met de volledig nieuwe soundtrack, vol met alle didgeridoo’s, xylofoons en swingende baslijnen die je maar kunt wensen, en nieuw opgenomen dialogen met enkele van de bekende stemacteurs die ook bijdroegen aan de originele Crash Bandicoot-games, inclusief Jess Harnell, Lex Lang en meer. Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy wordt in 2017 uitgebracht en is nu wereldwijd verkrijgbaar als pre-order voor PS4 en PS4 PRO. Ga voor meer informatie over Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy naar www.crashbandicoot.com. Spelers die niet kunnen wachten om volgend jaar met Crash aan de slag te gaan in de Crash Bandicoot® N. Sane Trilogy, kunnen nu al met Crash Bandicoot spelen in Skylanders® Imaginators en genieten van een overdaad aan TNT-kisten, krabben, tempelruïnes en Wumpa-fruit in het speciale Bandicoot-level Thumpin’ Wumpa Islands.  Crash verschijnt ook in twee afleveringen van de nieuwe Skylanders™ Academy tv-serie die je nu op Netflix kunt streamen. Fans Crash en Skylanders® reageren bijzonder enthousiast op zowel de nieuwe game als de serie!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. Sofie vlemincx avatar
    Sofie vlemincx

    Geweldig ik heb al zijn psp en ps2 games gespeeld geweldig


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.