logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

All I want for christmas: de coolste cadeaus voor kerst


Cadeautjes zoeken voor de feestdagen is niet altijd gemakkelijk: wat moet je voor iemand zoeken die alles al heeft? Wij hebben een paar geweldige wannahaves gespot waar je iedereen gegarandeerd blij mee maakt.


Op zoek naar coole gadgets?

Sportief: HUAWEI WATCH GT 2

Zelfs de grootste kunstenaars moeten bij de tijd blijven. De Watch GT 2 is de ideale gadget: elegante designs voor tijdens de feestdagen, maar ook 15 fitness functies die je helpen om de feestdagenkilo’s eraf te trainen. HUAWEI TruSleep analyseert bovendien je slaappatroon zodat je echt goed kunt herstellen na al die inspanning. Wijntjes drinken is een zware bezigheid! Adviesprijs vanaf €199,- (42mm) of €229,- (46mm).

Ga direct naar Huawei Watch GT 2 op BOL.com.

Festivalbezoeker: HP Sprocket 200

De HP Sprocket New Edition is een pocketprinter speciaal ontwikkeld om overal met je smartphone foto’s te printen. Download de HP Sprocket app en je print direct je selfies en foto’s van je mooiste momenten met een druk op de knop. Je kunt ook foto’s afdrukken van Facebook, Instagram en andere social media. De foto’s druk je af op zelfklevend fotopapier van 5 bij 7,6 centimeter. Je kunt met de app de foto’s bewerken met emoji’s, teksten en filters. De HP Sprocket gebruikt de ZINK printtechnologie, waarmee je foto’s afdrukt zonder inkt. Je hoeft nooit cartridges te vervangen, alleen maar nieuw papier in de printer te leggen. Super leuk en super handig die Sprocket New Edition! Adviesprijs: 129 euro.

Ga direct naar HP Sprocket 200 op BOL.com.

Altijd online: Fritz! Repeaters

Snel en eenvoudig het bereik van een draadloos netwerk vergroten? Voor buitengewone draadloze prestaties zijn er de FRITZ!Repeaters. Na de introductie van de FRITZ!Repeater 3000 eerder dit jaar voegt AVM nu twee nieuwe leden toe aan de FRITZ!Repeater-familie: de FRITZ!Repeater 1200 en 600. Wat ze gemeen hebben? Ze vergroten allemaal snel en eenvoudig het bereik van elk draadloos netwerk. De nieuwe FRITZ!Repeaters zorgen voor een stabiele, draadloze verbinding met datasnelheden tot 1.266 Mbit/s respectievelijk 600 Mbit/s. Met het huidige FRITZ!OS 7.10 bieden de repeaters Mesh WiFi steering voor optimale verbindingen. Ook ondersteunen ze multicast, wat inhoudt dat streamingdiensten afgespeeld kunnen worden op meerdere mobiele apparaten. Dankzij de moderne, krachtige processoren en het ruime geheugen zijn deze nieuwe repeaters klaar voor de toekomst. Adviesprijs: 69 en 49 euro.

Ga direct naar Fritz! Repeaters op BOL.com.

Game of Thrones fans: Six Kingdoms Whisky

Wachten hoeft niet meer, Game of Thrones® fans en whiskyliefhebbers kunnen vanaf nu hun limited edition Single Malt Scotch whisky collectie compleet maken met de introductie van de negende en laatste variant. Vier de prachtserie met de Six Kingdoms – Mortlach Single Malt Scotch whisky aged 15 years. Zie hier de laatste fles van de exclusieve Game of Thrones limited edition Single Malt Scotch Whiskycollectie: Six Kingdoms – Mortlach Single Malt Scotch Whisky, 15 jaar gerijpt. Geïnspireerd op de laatste aflevering van de iconische HBO serie, brengt de negende en laatste botteling in de collectie een ode aan het lot van Westeros. In de finale werden de zeven koninkrijken er zes, na de bloedstollende strijd om de Iron Throne.

Ga direct naar Game of Thrones Six Kingdoms – Mortlach aged 15 years op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.