logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Coole suggesties voor een vakantie dit voorjaar

Op zoek naar leuke bestemmingen voor een weekje weg dit voorjaar? Er zijn tal van goedkope vakanties naar zonbestemmingen te vinden, wanneer je buiten het seizoen om vertrekt. Voor het voorjaar betekent dit dat je de meivakantie zou moeten vermijden; de prijzen voor een vakantie in Spanje, Italië of bijvoorbeeld Portugal liggen in die periode veel hoger dan buiten de meivakantie om. Overigens is een vakantie buiten Nederland geen must, ook binnen Nederland vind je tal van leuke vakantieparken waar het fijn vertoeven is in het voorjaar. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen! Je vindt er een animatieprogramma, een zwembad, enzovoorts. In dit artikel zetten we een aantal coole suggesties voor een vakantie in het voorjaar op een rijtje. 

Leuke vakantieparken binnen Nederland 

Leuke vakantieparken in Nederland vind je binnen iedere provincie. Naast de vakantieparken in Utrecht, Noord-Holland en bijvoorbeeld Limburg, zou je ook naar de vakantieparken op de Waddeneilanden kunnen kijken. Dit geeft je het gevoel echt even weg te zijn, mede doordat je met de boot moet. Een leuke ervaring voor de kinderen! Houd er rekening mee, dat het zeker op warme dagen behoorlijk druk kan zijn op de boten naar de verschillende Waddeneilanden. Zorg er daarom voor, dat je na het boeken van je accommodatie op het vakantiepark ook direct de tickets voor de boot koopt. Dit kan tegenwoordig eenvoudig online. Niet op ieder eiland mag je de auto meenemen; deze kun je in de haven parkeren. 

Populaire vakantieparken in eigen land 

Populair zijn onder meer vakantieparken als Resort Waterrijk Oesterdam, Roompot ECO Grevelingenstrand en Cuber Veluwe. Het zijn vakantieparken waar je op unieke locatie kunt overnachten; direct aan zee, aan een groot meer of bijvoorbeeld midden op de Veluwe. De ideale uitvalsbasis voor activiteiten in de omgeving van het park. Maak een mooie wandel- of fietstocht, of geniet van de romantische setting bij de ondergaande zon aan het strand. 

Vanuit een vakantiehuis werken in de schoolvakanties 

Met kinderen op de basisschool is het vaak niet mogelijk buiten het seizoen om op vakantie te gaan. Boek ruim voor de schoolvakanties een leuk vakantiehuisje op een van de vakantieparken binnen of buiten Nederland. Dit kan voor een lang weekend, maar ook direct voor een week. Handig aan het hybride werken is de mogelijkheid om in deze periode zelf nog een aantal dagen door te blijven werken; de voorzieningen daarvoor zijn tegenwoordig goed op de meeste vakantieparken. 

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.