logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Coole iPhone 8 hoesjes


De nieuwe iPhone is volop beschikbaar en verkrijgbaar. Tijd om ook te zorgen dat dit kostbare kleinood goed beschermd je jaszak in verdwijnt. En dat je ‘m makkelijk kunt spotten als je op stap bent met vrienden er een paar smartphones op tafel komen te liggen! Wij zochten naar het meest coole iPhone 8 hoesje.

Zakelijk en praktisch

Voor de praktische en zakelijke man: een booklet case, met drie plekjes voor bankpasjes, creditcards en bijvoorbeeld je OV-chipkaart. Nog praktischer: achter de ruimte voor de pasjes is een vakje waar je wat papiergeld kunt wegstoppen. Cash is altijd handig om binnen bereik te hebben! Deze luxe, lederen wallet-case sluit je heel snel en eenvoudig met een magneetsluiting. Geen gefriemel dus met een drukkertje. Bovendien wordt je iPhone 8 helemaal rondom beschermd door een rubber rand, zodat hij tegen een stootje kan.

Stootvast

Ben jij niet één van de handigsten of juist één van de wildsten? Dan moet je zorgen voor professionele bescherming. De Spigen Tough Armor voor de iPhone 8 is professioneel getest op stoten en vallen! De buitenkant van de hoes bestaat uit beschermend polycarbonaat, dat zorgt voor een geweldige bescherming. Het gekleurde kunststof – in dit geval gun metal – zorgt voor vallen en stoten. Heel handig vind ik het opstaande randje. Daarmee kun je de smartphone gewoon op z’n kop op tafel leggen en schuiven, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je krassen op het scherm krijgt.

Metaal vs hout

Hoe gaaf is dit: een echt houten hoes van Reveal! De Reveal Nara folio voor iPhone 8 is afgewerkt met echt houten case, zonder in te boeten op de beschermkracht van de hoes. De binnenkant van de Reveal Nara is gemaakt van kunststof dat perfect aansluit op je iPhone 8. De hoes is voorzien van een zachte voering. Dit hoesje is voorzien van een handige magneetsluiting en een standaard waarmee hij rechtop kan worden neergezet.

Amophie-juice-pack-air-iphone-7-red_01[1]ltijd energie

Zit jij regelmatig zonder energie? De Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 8 zorgt voor een verdubbeling van je accu-capaciteit. Deze stoere beschermende hoes – hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar – zorgt niet alleen voor een uniek uiterlijk, maar beschikt ook over een flinke extra accu. Daarnaast breid je met deze hoes je smartphone uit om draadloos opgeladen te worden. Zo kun je zowel met Qi-charging als met PMA je smartphone opladen. Hoe handig! Met behulp van een aantal led-lampjes zie je het energieniveau van je telefoon. Voor bescherming beschikt de Mophie Juice Pack Air over een aantal rubber dopjes. De schermrand wordt een tikje opgehoogd, zodat het scherm niet direct in aanraking komt met bijvoorbeeld de tafel.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.