logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Coole gadgets: Sony minibeamer, B&O Play en nieuwe Fitbits

Sony MP-CD1 beamerSony introduceert dit voorjaar een kleine maar krachtige draagbare projector. De weegt slechts 280 gram en past gewoon in je hand. Dit veelzijdige model projecteert op ieder oppervlak tot een diameter van 120 inch (op een afstand van ongeveer 3,5 meter). De MP-CD1 is geluidsstil en daardoor ideaal voor zakelijke presentaties, gaming, events of een spontane filmavond. De projector is eenvoudig te verbinden met een Sony PlayStation, Google Chromecast of Microsoft Wireless Display Adapter via de HDMI/MHL-poort. Het draadloos delen van informatie via een smartphone of tablet is hierdoor heel eenvoudig. De projector is voorzien van DLP IntelliBright. Met deze techniek wordt de helderheid van het beeld verhoogd zonder extra energie te verbruiken. De MP-CD1 produceert 105 ANSI-lumen en is uitgerust met een ingebouwde batterij van 5000 mAh. Dit is goed voor ruim twee uur lang scherpe en heldere beelden. De gebruikersduur kan worden verlengd door het apparaat op te laden via de USB-C-poort. Dit kan zowel via reguliere power adapter als een portable powerbank. De MP-CD1 is uitgerust met automatische keystone-correctie voor een beeldweergave zonder vervorming. Daarnaast zorgt de dynamische beeldmodus voor heldere beelden onder alle omstandigheden. Aan de onderzijde van de projector is een statiefaansluiting bevestigd zodat de MP-CD1 overal geïnstalleerd kan worden. De MP-CD1 is vanaf april beschikbaar in de Benelux voor € 400.


Op zoek naar coole gadgets?

Voor iedereen een Fitbit

Fitbit komt met twee nieuwe items: de Versa en de Ace. Daarmee is vooral de doelgroep nog een stukje veelzijdiger. De Fitbit Versa is één van de dunste en lichtste Fitbit activity trackers tot nu toe. Het is een echte smartwatch, die dankzij het nieuwe FitbitOS systeem nog meer functies ter beschikking heeft. Zo heeft het de Fitbit Versa een nieuwe slimme dashboard gekregen voor een snelle en eenvoudige toegang tot je gezondheids- en conditiegegevens. Geavanceerde health- & fitnessfuncties als 24-uurs hartslagmeting, on-screen oefeningen en automatische registratie van slaapgedrag gaan samen met slimme functies als snelle antwoorden op Android, betalen zonder portemonnee en muziek beluisteren vanaf je apparaat. Dit alles wordt ondersteund door een batterij die tot ruim vier dagen meegaat. De Versa is per direct te bestellen voor € 199,95 en is in april 2018 wereldwijd in de winkel verkrijgbaar. De Fitbit Ace is een bewegingstracker die juist gericht is op kinderen en zo het hele gezin kan motiveren tot een gezonde levensstijl. De Ace is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en registreert automatisch stappen, bewegingsminuten en slaap; de batterijduur van het apparaat gaat tot vijf dagen mee, is voorzien van een verstelbare, tweekleurige douchebestendige polsband en zet met kleine animaties aan aan tot activiteit. Bovendien kunnen ouders met het nieuwe Fitbit gezinsaccount erop toezien met wie hun kinderen contact hebben in de Fitbit app, zodat ze de privacy van hun kinderen kunnen beschermen en hun activiteiten kunnen volgen. De Fitbit Ace is per direct bestelbaar in de voorverkoop voor 99 euro en ligt in het tweede kwartaal van 2018 wereldwijd in de winkels.

2017_10_SS18_H4_SteelBlue_4Bang en Olufsen

B&O PLAY kondigde een paar geweldige nieuwe limited edition premion koptelefoons en speakers aan. Ze zijn gebaseerd op de levendige en krachtige kleuren van de oceaan. De nieuwe zomercollectie van 2018 moedigt mensen aan om op pad te gaan, om te ontdekken. Om oog (en respect) te hebben voor de natuur, met speciale aandacht voor de oceaan. In deze veranderende omgeving is er natuurlijk ook plek voor muziek, die de hele beleving nog intenser kan maken.  Om in stijl te blijven zijn de nieuwe producten uitgevoerd in vier unieke kleuren: Aloe, een lichte natuurlijk groene tint, Steel Blue, een donkere turquoise tint, als de oceaan bij nacht, en Teal, een rijke, donkere groentint. De nieuwe collectie bestaat uit de Beoplay H4 – een draadloze koptelefoon met puur geluid, pure materialen en pure expressie (299 euro). Voor wanneer je licht bepakt wil rijzen en je vrij wil kunnen bewegen. Verkrijgbaar in Aloe en Steel Blue. De Beoplay P2 is een kleine bluetooth speaker, die je snel kunt koppelen aan je smartphone en via een tap of shake kunt activeren. Hij is klein genoeg om in je tas of jaszak te passen – je kunt hem altijd bij hebben! Verkrijgbaar in: Teal. De Beoplay A1 is een grotere bluetooth speaker met een geweldige geluidskwaliteit. Dit is een speaker voor wie oog jeeft voor detail én geluid. Adviesprijs: 249 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.