logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Coole cadeaus – bijzondere geschenken voor iedereen

De feestmaand december vraagt altijd veel van je creativiteit. Telkens weer iets origineels bedenken voor je vriend, vriendin, man, vrouw, vader, moeder, broer, zus… gelukkig zitten wij altijd vol goede ideeën en suggesties! We hebben dan ook een paar coole items voor je op een rijtje gezet. Wellicht zit er iets cools bij voor deze maand?

Goede energie

Deze Limited Edition Allocacoc verlengsnoer met USB-oplader ziet er niet alleen stoer en origineel uit, je zorgt ook voor een betere wereld. Een deel van de winst wordt gebruikt voor het scholing voor kinderen in Indonesie, want door de armoede die daar heerst hebben veel kinderen niet de kans om naar school te gaan. Ze moeten werken om brood op de plank te krijgen. Lees ook onze recensie over Allocacoc.

Fris uit bed

Met de Pure Siesta Rise (129 euro) wordt je altijd een stukje vrolijker wakker. Deze wekkerradio zit boordevol praktische functies. Het fijnste is echter wel dat hij gebruikmaakt van DAB+ om je te wekken. Dat levert ruisvrije muziek op. Je kunt drie wektijden instellen, ideaal voor doordeweeks of ’s weekends. Daarnaast beschikt de wekkerradio over een USB-oplaadpoort voor het opladen van je smartphone.

May the shaven Force be with you

Mannen scheren. Of je dat nu nat doet of droog – veel stoerder dan dit ga je het niet krijgen. Philips komt namelijk met een speciale Star Wars-lijn aan scheerapparaten, speciaal ter gelegenheid van de release van Star Wars: The Last Jedi. De vraag is eerder: scheer jij je haren weg met de Dark Side, the Light Side of zoef je over je gezicht heen met de Tie Fighter? Ieder apparaat heeft zijn unieke eigenschappen en uiterlijk, maar één ding is zeker: scheren doen ze als de beste. Doordat je de scheerapparaten zowel nat als droog kunt gebruiken, heb je voor ieder gezicht een optimaal resultaat. Prijzen beginnen vanaf 99 euro.

Altijd binnen bereik

Als je steevast een rugzak meedraagt, ken je het probleem dat niet alle spullen binnen handbereik kunnen zijn. Telkens je rugzak afnemen voor het bereiken van je smartphone is niet bepaald prettig. Gelukkig heeft Clakit een briljante oplossing: een waterafstotend zakje (in verschillende uitvoeringen, voor verschillende doelen) met aan de achterkant een stevige kunststof klem die zich stevig vastklemt aan de schouderband van je rugzak. Zo heb je alles binnen bereik, van je smartphone tot je camera, van je portemonnee tot andere kleinigheden. Natuurlijk kun je de zakjes ook aan je broekriem hangen of vastklemmen op de schouderband van bijvoorbeeld een messenger bag.

Cadeausuggesties voor de kinderen

Andre het Astronautje

André Kuipers kennen we natuurlijk allemaal. Deze stoere man is al meermaals naar de ruimte vertrokken en deelt die kennis maar wat graag met de jeugd. Afgelopen september heeft hij het kinderboek André het astronautje terug naar de aarde uitgebracht. Dit is een leuk maar zeker ook een leerzaam boek voor kinderen vanaf 4 jaar. Daarnaast heeft hij onlangs twee nieuwe kinderboekjes uitgebracht die aansluiten bij de boekenreeks André het Astronautje, namelijk André het astronautje leert tellen en André het astronautje leert de kleuren. Ze zijn voor de allerjongsten namelijk voor kinderen vanaf 2-3 jaar.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.