logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cool nieuws: Pokemonfilm in documentaire-stijl


Er is een prachtige korte film uitgebracht in de stijl van een natuurdocumentaire ter ere van de volgende reeks Pokémon die in Pokémon GO te zien zullen zijn.

Van de wit besneeuwde bergtoppen tot de donkere schaduwen in de bossen en van de zinderende stad tot het diepe duister van de oceanen: deze video is een eerbetoon aan de grote natuurdocumentaires doordat er geleidelijk allerlei Pokémon worden onthuld in hun natuurlijke habitat in de echte wereld-waarmee augmented reality weer een stap dichter bij het echte leven komt.

De korte animatiefilm is zo realistisch dat de kijkers misschien niet direct in de gaten hebben waar zij naar kijken, met de schaduwen en voetafdrukken van de nieuwste PokémonTM GO karakters, waardoor er een hele realistische kijkervaring ontstaat.

De video heeft de wereldberoemde Stephen Fry (Wilde, V for Vendetta, 24: Live Another Day) als verteller met zijn zoetgevooisde stem naast de originele symfonische muziek van de legendarische componist van natuurdocumentaires George Fenton (The Blue Planet, Planet Earth).

Dit is de derde reeks Pokémon voor PokémonTM GO na de immens succesvolle introductie in 2016. Elke selectie van Pokémon was eerder te zien in verschillende versies van de originele Pokémon-videogames. Deze nieuwe serie bevat Pokémon uit de videogames Pokémon Ruby enPokémon Sapphire.

In de video treedt een aantal van de nieuwste wezens op die hun debuut maken in PokémonTM GO, zoals het leuke stel cheerleaders Plusle en Minun in een bos samen met Mawile en de Bug- and Flying-type Pokémon Masquerain. In de oceanen maakt een reusachtige onderwater Wailord zijn spetterende entree en zien we een school van Luvdisc, een hartvormige in het water levende Pokémon, in de schaduw van een vage bedreiging als een Sharpedo hen passeert. Ook verschijnen de amfibie Mudkip die in een meertje aan het spelen is, de koudeminnende Snorunt op een hoge berg en de elegante Pokémon Delcatty met op de achtergrond een skyline.

Bekijk de volledige trailer hier:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.