logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cool Bear Fruit Drink is lekker en verantwoord


recensie-cool-bear-1

Gezond eten en drinken is iets waarvan ik zeker weet dat ook jij dat het liefste zou doen. Tenminste: als het lekker is, en er niet uitziet als een gepureerde berg spinaziesnot. Nu zijn er heel veel discussies gaande over wat er nu wel en niet gezond is. Is vet goed? Mag je wel tarwe en gluten eten? En hoe zit het met suiker? Over één ding is iedereen het eens: de meeste mensen krijgen simpelweg teveel stoffen binnen die ze helemaal niet nodig hebben. En daar gaat het mis! Toch is het verstandig om een beetje te letten op wat je allemaal eet en drinkt, waarbij je helemaal niet van die vieze spinaziesnot dingetjes hoeft te drinken! Om Er zijn namelijk genoeg alternatieven te vinden, zoals de nieuwe Cool Bear Fruit Drink.

Gezond in een pakje

De nieuwe pakjes drinken van Cool Bear bevatten bijvoorbeeld geen grammetje suiker. De zoete smaak wordt ook niets opgevangen door kunstmatige zoetstoffen, zoals het beruchte aspartaam (volgens mij kan niemand echt vertellen of dat dit stofje nu goed of slecht voor je is-ieder onderzoek lijkt een ander resultaat te vertonen). Er zitten zelfs geen kleurstoffen of verdikkingsmiddelen in verwerkt! De kleur en smaak van de nieuwe pakjes Cool Bear Fruit Drink zijn gewoon afkomstig van het fruit dat er in is verwerkt. Je kunt de pakjes kopen in twee varianten: Framboos en de smaak Cassis Appel. En dan weet je dus ook meteen wat er in zit! Om de drankjes wat zoeter te maken (dat zijn we nog eenmaal gewend) is er gebruik gemaakt van blaadjes van de Stevia plant. Die zijn zoeter dan je van suiker gewend bent, zonder dat het bijvoorbeeld je tanden aantast of je extra calorieën geeft die je wellicht niet nodig hebt. Aan de andere kant: Stevia heeft zo’n uitgesproken smaak dat je d’r wel fan van moet zijn!

Eén pakje Cool Bear Fruit Drink bevat veel minder dan 1 calorie en maar 0,08 gram koolhydraten! Daarom is deze fruitdrank ook nog eens uitermate geschikt voor diabetespatiënten en voor wie een koolhydraatarm dieet volgt. Door het ontbreken van de suiker is de Cool Bear Fruit Drink lekker dorstlessend.

Ook proberen? Je vindt Cool Bear bij supermarkten, speciaalzaken en bij steeds meer horecabedrijven. Cool Bear Fruit Drinks, perfect om mee te nemen naar school, sport of een dagje uit. Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Framboos 3 x 200 ml voor 1,49 euro (adviesprijs)

Andere Cool Bear producten:

Cool Bear Vruchtensiroop, bere-lekker en een (h)eerlijke dorstlesser.Verkrijgbaar in de smaken Cassis-Appel, Aardbei, Citroen-Limoen, Framboos 700 ml € 2.95
Cool Bear Fruit Drops, knijpflesjes siroop met anti-lekdop. Verkrijgbaar in de smaken Framboos-Cranberry, Mandarijn-Citrus, Cassis-Appel 48 ml € 2.95

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.