logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De container als tijdelijke buffer


Als ondernemer moet je continu keuzes maken. Vaak komen die neer op de keuze tussen gemak, kosten en snelheid. Maar soms kun je een aantal elementen best makkelijk combineren met elkaar. Ga je bijvoorbeeld verhuizen of wil je jouw bedrijf opnieuw inrichten? Dan kun je het jezelf met een paar slimme zijstapjes een stuk makkelijker maken!

Extra opslag

Bij zowel een verhuizing of een herinrichting is het super fijn om extra opslagcapaciteit te hebben. Bij een verhuizing kun je op die manier dubbele huurkosten vermijden en jezelf een extra slag om de arm geven bij het verbouwen of een complexe logistiek. Door een extra opslag in te huren, kun je jouw spullen makkelijk opslaan, om ze op hun definitieve plek te zetten wanneer jij daar klaar voor bent. Of, wanneer je een nieuwe inventaris zoekt, kun je rustig op zoek gaan naar de beste prijzen, in plaats van alles op één plek te kopen (waarbij je bepaalde onderdelen voor een hogere prijs koopt dan je in gedachten had). Daarbij kun je natuurlijk denken aan een garagebox of een externe opslagunit, maar je kunt ook denken aan containerverhuur

Flexibel

Zo’n container is super flexibel. Je kunt hem praktisch voor de deur zetten en een heftruck huren om hem snel in te laden of te lossen. Voor grotere bedrijfsmachines is het overigens slim om hiervoor een expert in te huren, zodat ze niet beschadigen tijdens het verplaatsen. Ga je verhuizen? Dan kun je die hele container laten verplaatsen naar je nieuwe bestemming. Zo heb je meer tijd en rust om alles te laden en te lossen. Maar ook tijdens een verbouwing is een container super praktisch. Je kunt namelijk meerdere containers naast en zelfs op elkaar zetten. Zo kun je een container gebruiken als werkplaats voor het maken van meubels, of een kantoorunit huren als tijdelijke vervanging voor je werkplek. Op die manier hoeft je bedrijf bijna niet stil te liggen. Dat is wel zo praktisch!

Alles binnen bereik

Het grootste voordeel van een container huren is wel dat je alles binnen bereik hebt. Zeker voor mensen die graag alle touwtjes in handen houden, is dat een geweldige optie. Je kunt bovendien goed je tijd inplannen en verloren momenten gebruiken om je bedrijf verder op te bouwen en uit te breiden. Containers kunnen daarbij voor van alles worden voorzien. De speciale kantoorunits zijn bijvoorbeeld voorzien van elektriciteit en verwarming, zodat je ook niet hoeft in te boeten op comfort. Voor langere projecten kun je de containers ook naar wens laten aanpassen en inrichten, zodat ze helemaal aan je eigen wensen voldoen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.