Bekijk de trailer van Connected – De Mitchells tegen de machines


Geplaatst

in

,

door

De Mitchells tegen de machines 1

Bekijk nu de trailer van Connected: de Mitchells tegen de machines. Een film voor het hele gezin! Deze nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-VerseThe Lego Movie) is vanaf 30 april wereldwijd beschikbaar op Netflix.

De Nederlandse stemmen van De Mitchells tegen de machines

 • Katie Mitchell – Vajèn van den Bosch / Abbi Jacobson
 • Vader Rick – Simon Zwiers / Danny McBride
 • Aaron Mitchell – Robin Mitchell / Mike Rianda
 • Moeder Linda – Peggy Vrijens / Maya Rudolph
 • Hond Monchi
 • Dr. Mark Bowman – Juliann Ubbergen / Eric André
 • Pal – Frederique Sluyterman van Loo / Olivia Colman
 • Eric – Dennis Willekens
 • Deborah Bot – Pim Veth / Blake Griffin

Bekijk de trailer van De Mitchells tegen de machines

Het verhaal van De Mitchells tegen de machines

Connected: de Mitchells tegen de machines van Sony Pictures Animation is een nieuwe komische animatiefilm van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-VerseThe Lego Movie), over de strijd van een alledaagse familie die hun band probeert te versterken, terwijl technologie de wereld overneemt.

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte ‘family man’ heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Natuurliefhebbende vader Rick besluit dat het een geweldig en totaal niet ongemakkelijk idee is om Katie, samen met het hele gezin, naar school te brengen en er een laatste familie roadtrip van te maken. Ook hun vrolijke mopshond Monchi mag mee. En op het moment dat ze denken dat dit reisavontuur niet erger kan, belandt het gezin plotseling midden in een ware robot opstand.

De plannen van de familie Mitchell vallen in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn – van telefoons tot aan een nieuwe serie robots – in opstand komen. Van mobiele telefoons tot kwaadaardige furbies, alle apparaten spannen samen om de wereld van de mensheid te veroveren. Daarom moet Katie samenwerken met haar vader Rick, haar o-zo positieve moeder Linda, haar eigenzinnige broertje Aaron, hun grappige mopshond Monchi en twee aardige, maar niet-zo-snuggere robots om de wereld te redden van de ondergang.

5 Fun Facts over The Mitchells

De Mitchells tegen de machines, een komische animatiefilm van de makers van Spider-Man Into The Spider-Verse en The LEGO Movie, vertelt het verhaal van een doorsnee gezin dat de wereld van een robot apocalypse moet redden. Tijdens dit avontuur komen verschillende nostalgische en grappige elementen voorbij. De aanleiding voor Netflix om alvast 5 fun facts over de film op een rij te zetten.

1. Monchi bestaat echt

Wist je dat de ge-wel-di-ge hond Monchi echt bestaat? Monchi is namelijk gebaseerd op de pug van de zus van regisseur Mike Rianda, genaamd Monchichi. Monchichi was, net als zijn tegenhanger in de animatiefilm, erg prikkelbaar, keek scheel en had moeite om dingen op te vangen. Instagram ster Doug the Pug (@itsdougthepug) neemt de honneurs voor de film waar en zorgde voor het gegrom, genies, geblaf, gelik en alle andere hondengeluiden die Monchi maakt.

2. De film combineert twee verschillende animatiestijlen

De ene animatiestijl is een meer illustratieve, handgeschilderde benadering, terwijl de andere het realisme omarmt dat tegenwoordig in de meeste CG-films te zien is.

3. De Mitchells tegen de machines’ robottaal

De filmmakers hebben een volledig ontwikkelde robottaal in de film verwerkt, met een berg aan verborgen grappen die de fans kunnen ontdekken en vertalen. Regisseur Mike Rianda vertelt: “De freeze-frame grappen in The Simpsons voelden altijd al zo leuk aan en waren een boeiend onderdeel van de serie. Het beloonde ergens je aandacht tijdens het kijken en maakte duidelijk dat de mensen achter de show enorm veel plezier hadden in het maken van de reeks. We wilden diezelfde passie in onze film steken. We hopen dat hoe meer liefde we erin kunnen stoppen, hoe meer liefde de mensen eruit zullen halen.”

mitchells screenshot

4. Tom Hanks

De Mitchells’ familie auto is gebaseerd op een blauwe 1990 Chevrolet Celebrity stationwagon die vroeger eigendom was van co-regisseur Jeff Rowe. Hij heette Tom Hanks.

5. Sokken met een patroon van The Shining

Aangezien Katie Mitchell een enorme filmfan is, is alles rondom haar bezaaid met filmreferenties voor echte cinefielen. Zo draagt ze bijvoorbeeld sokken met een patroon uit The Shining, een op Wes Anderson geïnspireerde “Lawn Wranglers”-speld op haar rugzak en een Dr. Strangelove-speld. Haar filmhelden zijn Céline Sciamma, Lynne Ramsey, Hal Ashby en Greta Gerwig en haar filmparodieën zijn onder andere “Monchi: Fear Eats the Soul” en “Fear and Loathing in Central Michigan”.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Eén reactie op “Bekijk de trailer van Connected – De Mitchells tegen de machines”

 1. […] Carol maakt deel uit van een reeks aan Netflix animatiefilms, waaronder de Oscar genomineerde The Mitchells vs the Machines, Aardman’s Robin Robin, Sergio Pablos’ Klaus, Oscarwinnaar Glen Keane’s Over the […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.