logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de comedyserie Victor en Valentinoac


Cartoon Network introduceert Victor en Valentino, een gloednieuwe serie exclusief voor de TV-zender. De twee halfbroers beleven een bovennatuurlijk avontuur terwijl zij de zomer bij hun oma doorbrengen in een klein dorpje genaamd Monte Macabre. In het kleine, mysterieuze dorp komen de mythes en legendes van Latijns-Amerika tot leven. Terwijl de halfbroers Victor en Valentino het dorpje Monte Macabre onderzoeken, stuiten ze op verschillende wezens uit de onderwereld. Ze ontdekken plekken die alleen bekend zijn in legendes en schepsels die beschreven staan in mythes uit de oude folklore. Het is dankzij hun nieuwsgierigheid en doortastende vermogen dat deze bovennatuurlijke wezens zichzelf onthullen.

De impulsieve en ambitieuze negenjarige Victor en de intelligente en verantwoordelijke tienjarige Valentino zorgen voor broederlijke rivaliteit terwijl zij elkaars verschillen leren te waarderen.

Bekijk hieronder een scene uit de serie:

https://youtu.be/llJApPP0u60

De show, ontwikkeld door Diego Molano, laat kinderen door de setting in centraal Amerika kennis maken met iets dat niet eerder in een cartoon vertoond is: het bovennatuurlijke thema dat actie creëert gecombineerd met de mysteries die in elke aflevering onderzocht worden.

Mis de legendarische avonturen van Victor en Valentino niet vanaf 28 oktober om 16:20 uur op Cartoon Network.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.