logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Gadget review: Coleman Camping Wagon – de inklapbare bolderkar

Een dagje dierentuin of pretpark met je gezin? Als je het een paar keer hebt gedaan, weet je wat er allemaal bij komt kijken. Zeker met jongere kinderen heb je een flinke tas nodig om alle spullen mee te nemen. En dan hebben we het alleen maar over verzorgingsartikelen, niet eens over eten, drinken en snacks! Soms zie je mensen met zo’n enorme rugtas of big shopper door een park sjouwen, volgepakt met van alles en nog wat. Zonde, daarmee maak je de dag voor jezelf niet bepaald leuker. En het kan ook veel makkelijker, bijvoorbeeld met de Coleman Camping Wagon, een inklapbare bolderkar die altijd voor je klaar staat en zo in de kofferbak van je auto kan.

Compact meenemen

Ingeklapt is de camping wagon mooi compact: hij is dan slechts 18 × 40 × 77 cm. Uitgeklapt is hij meteen een stuk groter, dan wordt hij 106 × 53 × 100 cm. Een mooi formaat voor allerlei toepassingen! De rubber banden hebben een mooi profiel. Het zijn geen luchtbanden, maar wel zacht genoeg om niet heel hard over kleine bestrating te denderen. De twee voorste wielen hebben bovendien een rem, waardoor de kar niet zomaar wegloopt. En bovendien is de Coleman Camping Wagon heel stevig. Het doek is gemaakt van solide materiaal en ook door de verstevigde bodemmat krijg hij stevigheid. De camping wagon heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 85 kilogram! Perfect voor jonge ouders wiens kind eigenlijk niet meer in een buggy hoeft, maar soms toch te moe is om verder te lopen. Dat kan namelijk gewoon in deze inklapbare bolderkar!

Meer toepassingen

Ik noemde zojuist al de dierentuin en het pretpark, maar denk eens in hoe praktisch deze kar is op de camping of op het vakantiepark. Met de kar naar het winkeltje om je boodschappen te halen, om bij je tent of vakantiehuisje een lekkere lunch voor te bereiden… die je vervolgens in de kar meeneemt naar een gezellige picknickplek op een veldje of aan het strand! Ik weet zeker dat deze kar één van je favoriete accessoires wordt op je vakantie. Ook op weg naar je tijdelijke slaapplek kun je de Camping Wagon al goed inzetten. Alle spullen kunnen er immers makkelijk in vervoerd worden, van kleding tot slaapzakken, van toiletspullen tot buitenspeelgoed. Dat scheelt je heel wat ritjes op en neer naar je auto. Ook voor uitjes met de sportclub, een leuke activiteit buitenshuis of simpelweg een kinderfeestje is deze bolderkar heel geschikt.

Ga direct naar Coleman Camping Wagon op BOL.com.


Recensie over Coleman Camping Wagon

CooleSuggesties topper

Deze felrode Coleman Camping Wagon is alles wat je op vakantie nog mistte: een extra paar handen en een heel stevige rug! Hij draagt lasten tot 85 kilogram zonder klagen en is zo ingeklapt voor verder gebruik. Daarmee maak je jouw vakantie op de camping of vakantiepark of je uitje naar de dierentuin of pretpark weer wat onbezorgder en makkelijker. De rubber wielen draaien soepel en hebben een rem. Voor extra gemak zijn er bovendien ogen aan de zijkanten van de camping wagon verwerkt, waar je accessoires aan kunt hangen of een touw aan kunt bevestigen als bescherming voor de inhoud.

Score: 9


Informatie

Camping Wagon, Coleman
Meer weten?
Prijs: 90 euro.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.