logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekende gamers spelen in Coca-Cola campagne One Coke Away From Each Other


Coca-Cola onthult vandaag een nieuwe wereldwijde merkfilosofie en platform onder de noemer ‘Real Magic’, waarmee het merk iedereen uitnodigt om de echte magie van het leven te vieren. Real Magic wordt gelanceerd met een nieuwe campagne genaamd “One Coke Away From Each Other” en ondersteund door een film gemaakt door toonaangevende filmregisseur Daniel Wolfe en gaming- en CGI-specialist productiepartner Mathematic. In de film zijn ook drie bekende gamers te zien – DJ Alan Walker, Team Liquid’s Aerial Powers en Average Jonas.

One Coke Away From Each Other

De campagne vermengt onze wereld met de virtuele wereld en staat als metafoor voor de overtuiging dat wat ons verbindt groter is dan wat ons verdeelt. Met “One Coke Away From Each Other” viert Coca-Cola de menselijke verbondenheid. De film vraagt zich af wat er zou gebeuren als Coca-Cola, als symbool van saamhorigheid, een brug zou kunnen slaan tussen twee werelden die bedoeld waren om van elkaar gescheiden te zijn, om zo voor echte magie te zorgen.

Bekijk hieronder de lange versie van One Coke Away From Each Other

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.