logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuw: Coca Cola Creations: K-Wave Zero Sugar


Datum: 20 juni
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Adres: Jaarbeursplein 1, Utrecht (Route)

Om de lancering van de nieuwe smaak K-Wave Zero Sugar te vieren, organiseert Coca-Cola Creations een exclusief K-pop concert met drie van de populairste K-popgroepen: Stray Kids, ITZY en NMIXX. De livestream hiervan is op 20 juni eenmalig en exclusief bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht te zien. Tickets zijn niet te koop, maar kunnen enkel gewonnen worden. Kans maken op tickets kan zowel door een blikje K-Wave in de bioscoopshop te kopen als via de socials en website van Kinepolis.

Meer weten?

De eerste Coca-Cola Creations van 2024 is een feit: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar. De limited edition variant is geïnspireerd op de Zuid-Koreaanse subcultuur K-pop, dat bestaat uit Koreaanse popmuziek, films, beauty- en fashiontrends.

Smaak

Bij elke slok van Coca-Cola K-wave Zero Sugar proef je de klassieke Coca-Cola Zero Sugar-smaak herkennen, maar proef je ook een fruitige toevoeging… maar welke smaak is het? Laat het weten in het reactieformulier hieronder! De introductie bestaat niet alleen uit een unieke suikervrije Coca-Cola smaakvariant, maar biedt ook toffe interactiemogelijkheden met populaire K-popartiesten.

Vormgeving

Het design van het blikje Coca Cola Creations K-Wave brengt de energie en passie van een K-pop concert tot leven met LED-schermpatronen en frisse, heldere kleuren. Op het blikje vind je bovendien een QR-code, die je naar de Creations-hub brengt voor een aantal toffe interactieve features.

Word onderdeel van de ‘Like Magic’ videoclip

Om fans te verrassen met een Coke Creations track, werkten drie van de populairste K-popgroepen, Stray Kids, ITZY en NMIXX, voor deze lancering samen met K-popicoon Jin Young Park (J.Y. Park). De artiesten hebben de handen in elkaar geslagen om ‘Like Magic’ te maken, de ultieme K-popsong met bijbehorende clip, geproduceerd door J.Y. Park.

Als kers op de taart (of als cherry in de coke?) kunnen fans binnenkort deel uitmaken van de videoclip via de Creations Hub en AI. Door jouw stem, naam en gezicht toe te voegen in verschillende segmenten van de K-Wave videoclip ‘Like Magic’ kun jij jouw videoclip personaliseren. Om deze vervolgens eenvoudig te downloaden en met vrienden op social media te delen.

Livestream K-Wave concert

Speciaal voor de introductie van K-Wave Zero Suger zijn de drie K-popgroepen bij elkaar gebracht voor een waanzinnig concert. De livestream van het K-Wave concert wordt een ware beleving voor alle K-popfans. Naast dat het concert met Stray Kids, ITZY en NMIXX te zien is, worden er ook mooie prijzen verloot, is er een photobooth om een leuke herinnering te maken en krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. Het event wordt eenmalig in Nederland georganiseerd, exclusief bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Private Policy

De lancering van Coca-Cola K-Wave Zero Sugar gaat ook gepaard met een limited edition modecollectie in samenwerking met Private Policy, een genderless modemerk uit New York. De collectie met kleding en accessoires omvat onder meer T-shirts, hoodies, sweatshirts, petten, sieraden en riemen. Consumenten kunnen een pre-order plaatsen via privatepolicyny.com.

Verkrijgbaarheid

Coca-Cola K-Wave Zero Sugar is nu verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. De limited edition is verkrijgbaar in 250ml blikjes.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.