logo-liggend-wit-donkerblauw

Review: Coca Cola 3000 Zero Sugar


Ja, het is weer zo ver! Er is een nieuwe limited Edition Coca Cola Creations verkrijgbaar in de supermarkten. En dit keer is het wel een heel high-tech futuristisch drankje: Coke Creations Y3000 neemt je namelijk mee naar de toekomst!

Het jaar 3000

Stel je voor: het jaar 3000. Hoe ziet dat eruit? Welke kleding dragen we? Is AI inmiddels onze personal assistant? En hoe smaakt een ijskoude Coca-Cola Zero Sugar? Net zo lekker als nu – of toch anders? Dat was een vraag die Coca-Cola stelde aan AI… en het resultaat kun je zelf proeven met de limited-edition Coca-Cola 3000 Zero Sugar.

Smaak bepalen met kunstmatige intelligentie

De smaak van Coca-Cola 3000 Zero Sugar is het resultaat van een innovatieve samenwerking tussen menselijke creativiteit en kunstmatige intelligentie (AI). De smaak is geïnspireerd op de visie van mensen op het jaar 3000 en is vervolgens vertaald naar een werkelijke smaakervaring die perfect past bij de smaakpapillen van de toekomstige generaties. Maar dat is nog niet allesn, want als je het blikje scant, krijg je toekomst tot een speciale 3000 AI-lens, dat alles laat zien alsof je in het jaar 3000 rondloopt. Hoe cool is dat?

coca-cola-creations-y3000-5

AI beeldvorming

AI heeft niet alleen geholpen met de inspiratie voor de smaak, maar ook met de vormgeving van deze limited edition Coca-Cola 3000 Zero Sugar. Natuurlijk ontbreekt het iconische logo niet, maar je ziet dat het een futuristische make-over heeft gekregen. Daarnaast voorspelde AI dat de rode kleur niet meer aanwezig zal zijn, hoewel het nog altijd een eye-catcher is met deze lichte, optimistische kleuren en vormen die continu lijken te veranderen.

De exclusieve Coca-Cola 3000 Zero Sugar (250ml blik) variant is vanaf nu een gelimiteerde periode te verkrijgen in de supermarkt.


Recensie over Coca-Cola 3000 Zero Sugar

Dat mensen in de toekomst geen suiker meer drinken, mag hopelijk als vanzelfsprekend worden beschouwd. De smaak is verfrissend en sprankelend. Letterlijk: het suikervrije drankje bruist als een Cherry Coke, met grote bubbels en een sprankelende nasmaak. Over de smaak valt te twisten: sommigen noemden bubblegum als eerste smaak, maar waarschijnlijk is framboos-vanille dichter bij de bron van deze zoete smaak, die dorstlessender blijkt te zijn dan je zou verwachten. Wat ons betreft een aanrader om te proberen!

Score: 8


Informatie

Coca-Cola 3000 Zero Sugar
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 0.66 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.