logo-liggend-wit-donkerblauw

Britt Dekker, Lavezzi Rutjes en Nathan Rutjes in nieuwe bioscoopfilm De Club van Sinterklaas

Britt Dekker, haar paard Eve, Lavezzi Rutjes, Nathan Rutjes en Mega Mindy-acteur Fred van Kuijk zullen een rol spelen in De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok. Dit is alweer de elfde bioscoopfilm van de populaire club. Alle tien de vorige films werden een groot succes en behaalden een Gouden Film award. Naast de vier gastacteurs zijn bekende gezichten als Coole Piet, Testpiet, Danspiet, Pietje Fernando en natuurlijk Sinterklaas weer van de partij in dit nieuwe De Club van Sinterklaas- avontuur. 

de club van sinterklaas en de clubpieten

Over de Club van Sinterklaas: Race tegen de klok

In deze nieuwe, muzikale film is de weg naar 5 december er opnieuw eentje vol obstakels voor de beroemde club. Sterker nog, Sint en zijn Pieten komen in een ware race tegen de tijd terecht. Het begint allemaal als het jonge Pietje Fernando de klok van Sinterklaas kapot laat vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

De Vlaamse acteur Fred van Kuijk, beter bekend als Opa Fonkel uit Mega Mindy zal de rol van de klokkenmaker op zich nemen. Lavezzi Rutjes, Nathan Rutjes en Britt Dekker zijn als zichzelf te zien in de film. Bijzonder is dat ook Dekkers merrie Eve een rol zal spelen. 

Vrolijke sinterklaasliedjes

De Club van Sinterklaas en de Race Tegen de Klok zit net als haar voorgangers weer vol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club van Sinterklaas. De regie en het scenario van de film zijn opnieuw in handen van Martijn Koevoets. De film wordt geproduceerd door Jabadoo Pictures in coproductie met TDMP Services en Source Investments. 

Dutch FilmWorks brengt De Club van Sinterklaas en de Race tegen de Klok op 13 oktober uit in de bioscoop

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.