Charlie’s Angels Soundtrack nu beschikbaar


Charlies angels bioscoop

Onlangs is het langverwachte album, Charlie’s Angels (Original Motion Picture Soundtrack), van Republic Records en Sony Pictures Entertainment verschenen.

Op het album staan o.a. de hitsong “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” van Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey, “Pantera” van Anitta en “How It’s Done” van Kash Doll, Kim Petras, ALMA en Stefflon Don. Daarnaast staan er maar liefst vijf nieuwe nummers op van co-executive producer en Grammy®-winnaar Ariana Grande. Naast haar solo-nummer “How I Look On You” is Ariana Grande op het nummer “Bad To You” samen te horen met Normani en Nicki Minaj, op “Nobody” met de legendarische Chaka Khan en op “Got Her Own” met Victoria Monét.

Het nummer “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)” was meteen een grote hit. Op Spotify is deze song al meer dan 104 miljoen keer beluisterd en op YouTube/VEVO is de videoclip al 98 miljoen keer bekeken. 

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere Charlie’s Angels – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde bad ass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Charlie’s Angels draait vanaf 9 januari in de bioscoop.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.