logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Cemi doeboek 2

Het Vlaamse YouTube-duo Cemi bracht vorig jaar al het CEMI doeboek uit, dat zowel in Nederland als in België bijzonder goed in de smaak viel. Logisch dus dat er een vervolg op kwam (en blijkbaar had het duo ook dikke pret met het maken van het creatieve doeboek). En zo kropen Celine Dept en Michiel Callebaut weer achter het beeldscherm om een creatief vakantieboek te maken!

Cemi online

Op hun vlogs (te zien op YouTube en TikTok) houden ze zich vooral bezig met dansjes, liedjes, trending content en meer. In het Cemi Doeboek 2 gooien ze het over een andere boeg en laten ze jou actief bezig gaan met van alles en nog wat. In het boek staan vrij veel zoekplaten, met foto’s en tekeningen van ons illustere duo. Ook wordt er regelmatig de koppeling gelegd naar eerdere YouTubefilmpjes en uitdagingen die ze hebben gedaan (wat logisch is, voor een fanboek als dit).

Facts en leermomentjes

Als pauzemomentje lees je regelmatig fun facts over het duo, maar ook leuke en grappige weetjes waar je misschien zelfs nog iets aan hebt. Het diverse karakter van dit doe-boek is echt een leuke twist. Het heeft voor ieder wat wils. Grote kans dat je eerst de leukste dingen uit het boek uitprobeert, maar de andere tips, trucs en opdrachten zul je ook zeker niet willen overslaan.


Ga direct naar Cemi doeboek 2 op BOL.com.

Recensie over Cemi doeboek 2

Het Cemi doeboek 2 is leuk vormgegeven en een echte must-have voor fans van het duo (of voor kinderen die houden van een leuk, creatief en heel energiek doeboek). De activiteiten zijn heel divers, van een zoekplaat tot een foto-opdracht, en worden afgewisseld met kleine tutorials, challenges, grapjes en weetjes.

Score: 8


Informatie

Titel: Cemi doeboek 2
Auteur:
Uitgever: Horizon
Aantal pagina’s: 96
Type boek: Paperback
Leeftijd: vanaf 8 jaar
ISBN: 9789464103519
Prijs: 12.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.