logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over de film F*ck de Liefde 2, de cast en de trailer

Netflix kondigt aan dat de Nederlandse film Fck de Liefde 2, het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm Fck de Liefde, vanaf 20 mei wereldwijd te zien is. Naast vertrouwde namen als Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot en Edwin Jonker maken een aantal nieuwe gezichten hun opwachting in de film. De cast voor het vervolg van de succesvolle film wordt uitgebreid met Geza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp en Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie. De opnames van F*ck de Liefde 2 zijn begin september op Ibiza van start gegaan en de film verschijnt op 20 mei wereldwijd op Netflix als Netflix Original.

streaming-banner-netflix

Over F*ck de Liefde 2

Nadat haar relatie met Jim is stukgelopen, keert Lisa gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

Ondertussen heeft Said het voor de zoveelste keer verpest bij Bo en is voor haar de maat vol. Said doet er alles aan om haar terug te winnen, maar Bo lijkt te vallen voor een aantrekkelijke artiest genaamd Mooie Max.

Cindy is inmiddels hoogzwanger van Jack en kan niet wachten tot de baby er is. Maar Jack krijgt koudwatervrees en vlucht in de armen van een andere vrouw, Monica, die ook zwanger van hem raakt. Monica besluit het kindje te houden en leert tot overmaat van ramp Cindy kennen in een babywinkel. Jack zit helemaal vast en doet er alles aan om zijn relatie met Cindy in stand te houden, maar raakt daarbij steeds verder verstrikt in zijn eigen leugens…

F*ck de liefde

streaming-banner-netflix

Cast van F*ck de Liefde 2

 • Jim – Géza Weisz
 • Lisa – Bo Maerten
 • Kiki – Nienke Plas
 • Bo – Yolanthe Cabau
 • Said – Maurits Delchot
 • Cindy – Victoria Koblenko
 • Jack – Edwin Jonker
 • Angela – Bettina Holwerda
 • Noah – Dorian Bindels
 • Javier – Juvat Westendorp
 • Mooie Max – Kraantje Pappie
 • Monica – Anouk Maas

Bekijk de trailer van F*ck de liefde:

https://youtu.be/Rnk67eSmtdo

Ontmoet de nieuwe personages

Angela (Bettina Holwerda)

Angela gaat samen met haar vriendinnen naar Ibiza om het vrijgezellenfeest van Kiki te vieren. In haar liefdesleven is Angela erg kieskeurig en lijkt daarom nooit de ideale man te kunnen vinden. Op Ibiza ontmoet ze Javier, die eigenlijk helemaal niet in haar perfecte plaatje past. Maar haar vriendinnen zorgen ervoor dat ze eindelijk uit haar comfortzone durft te stappen. 

Noah (Dorian Bindels)

Noah is de oude jeugdliefde van hoofdrolspeelster Lisa. Hij is de ideale man voor veel vrouwen; welgesteld, een beetje excentriek en woonachtig op Ibiza. De charmante Noah probeert het hart van Lisa te veroveren en de vonk slaat over, maar dan duikt Lisa’s ex Jim ineens op op Ibiza. 

Javier (Juvat Westendorp)

Javier is op het eerste gezicht een pretty boy met een vlotte babbel, die op Ibiza de tijd van zijn leven heeft met alle feesten en mooie vrouwen. Javier valt voor Angela, maar zij wil niets meer met hem te maken hebben zodra ze ontdekt wie hij eigenlijk is.    

Geza Weisz is in F*ck de Liefde 2 te zien als het personage Jim. Hij neemt de rol over van Thijs Römer. 

Mooie Max (Kraantje Pappie)

Kraantje Pappie (echte naam: Alex van der Zouwen) maakt hiermee zijn acteerdebuut en is in de film te zien als Mooie Max, de tegenspeler van Yolanthe Cabau. Mooie Max lijkt op het eerste gezicht een excentrieke artiest met een rauw randje. Maar achter zijn zorgvuldig opgebouwde imago schuilt een welbespraakte man met diepgang. Hij valt voor Bo, omdat zij hem écht ziet en begrijpt. Bo is ook van hem gecharmeerd, maar zit in een huwelijkscrisis met haar man Said.

Monica (Anouk Maas)

Monica is een lieve, enigszins naïeve vrouw, maar wanneer haar onrecht wordt aangedaan, bijt ze stevig van zich af. Monica is in de veronderstelling dat ze een relatie heeft met de de aantrekkelijke Jack (Edwin Jonker) en is bovendien zwanger van hem. Wat ze niet weet, is dat Jack gelijktijdig een relatie heeft met Cindy, die ook zwanger is. Wanneer Monica en Cindy elkaar bij toeval ontmoeten, levert dat ingewikkelde situaties op, met name voor Jack.

Over de makers

Geregisseerd door: Appie Boudellah & Aram van de Rest
Geschreven door: Sergej Groenhart, Mustaf Boudellah & Appie Boudellah
Geproduceerd door: AM Pictures

F*ck de Liefde 2 is de tweede Nederlandse Original die dit jaar wordt uitgebracht op Netflix. Onlangs verscheen de zesdelige serie Dirty Lines. Later dit jaar volgen nog meer Nederlandse producties, waaronder de actiethriller The Takeover.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.