logo-liggend-wit-donkerblauw

De schemering van Tokio gevangen in een uniek horloge

Een unieke paarsblauwe tint die doet denken aan de magische schemering in Tokio, gevangen in een horloge: dat is de nieuwe GMW-B5000PB van Casio. Het horloge maakt deel uit van de schokbestendige G-SHOCK-lijn en heeft hetzelfde opvallende vierkante wijzerplaatontwerp als de allereerste G-SHOCK die het merk op de markt bracht.

GMW B5000PB main

Metalen GMW-B5000PB

De GMW-B5000PB is gebaseerd op de GMW-B5000D, maar dan in een metalen jasje. Zijn chique kleur heeft het horloge te danken aan een bijzondere ion-plating-behandeling met paarse en blauwgrijze tinten. Voor de paarse tint zijn de kleur en de helderheid op een nauwkeurige manier op elkaar afgestemd. In combinatie met het diepe blauwgrijs heb je daarmee een horloge waarmee je gegarandeerd opvalt.

Daarnaast zijn de lichtjes van de Japanse wereldstad, die in alle imposante gebouwen aangaan zodra de zon ondergaat, terug te zien in de wijzerplaat. Deze is namelijk voorzien van subtiele oranje- en lichtblauwtinten. En om het ontwerp helemaal af te maken zijn de bezel en de horlogeband afgewerkt met een haarlijn- en spiegelfinish, waardoor het metaal nog meer in het oog springt.

Functies van het horloge

Van binnen is de GMW-B5000PB minstens zo indrukwekkend. Het horloge biedt een zeer nauwkeurige tijdweergave dankzij tijdkalibratie via radiosignalen en toegang tot internettijdservers als het horloge is verbonden met een smartphone. Probeer dan nog maar eens te laat te komen! Ook zijn functies als alarmen en wereldtijd via je (met bluetooth verbonden) smartphone in een handomdraai in te stellen, én is het horloge uitgerust met handige reminders en een phone finder-functie.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe GMW-B5000PB is vanaf oktober 2021 verkrijgbaar bij geselecteerde retailpartners voor een adviesprijs van 599 euro.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.