Win goodies met de superheldenserie voor jonge kijkers: Batwheels

Riemen vast en sluit je aan bij de Batwheels en DC superhelden, Batman, Robin, en Batgirl, terwijl ze Gotham City beschermen tegen een team van schurken!

batwheels

Batwheels is een leuke actie-avonturenshow die twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en voertuigen! Zij zijn de Batwheels, een geweldige groep van super-krachtige misdaad bestrijdende voertuigen die Gotham City verdedigen samen met een aantal DC superhelden. De heldhaftige Batwheels, tot leven gebracht door de Batcomputer om Gotham City te helpen verdedigen, beleven hilarische avonturen en adembenemende actie terwijl ze belangrijke levenslessen leren. Aangevoerd door Bam, de Batmobile, moeten de Batwheels de uitdagingen doorstaan van een pas opgericht superteam, evenals de groeipijnen die horen bij het kind zijn. Deze sympathieke en ambitieuze serie volgt de reis van dit dynamische team wanneer ze hun heldhaftige avonturen beleven, en jonge kinderen de waarde van zelfvertrouwen, vriendschap en teamwerk leren.

De sterrencast bestaat uit onder andere uit Ethan Hawke (als Batman), Jacob Bertand (als Bam de Batmobile), Gina Rodriguez (als Catwoman) en Xolo Maridueña (als Snowy de Snowcrawler). Sam Register (Looney Tunes Cartoons) dient als uitvoerend producent, Michael G. Stern (Doc McStuffins) als co-uitvoerend producent, Simon J. Smith (Penguins of Madagascar) als toezichthoudend producent en Steven Fink van Bang Zoom Ltd. als producent. Batwheels, gebaseerd op personages van DC, wordt geproduceerd door Warner Bros. Animation met animatie ondersteuning van Superprod Studio.

Bekijk de trailer van Batwheels

Batwheels debuteert met de half uur durende prequel special “Secret Origin of the Batwheels” op Cartoonito op 18 maart om 08.00 uur, waarin je het achtergrondverhaal ziet over hoe de Batwheels zijn ontstaan.

PS: zoek je de zender Cartoonito? Je kent hem vast wel onder zijn oude naam, Boomerang. Deze naamswijziging gaat op ook 18 maart 2023 in!

Winnen

Ga jij er klaar voor zitten op 18 maart? Wij mogen een leuk Batwheels pakket met o.a. totebag en zonneschermen voor in de auto verloten. Vertel hieronder wie jouw favoriete superheld is! Je kunt ons winformulier invullen tot en met 22 maart.

Deze prijsvraag is afgelopenMerchandise koop je bij:


Reacties

5 reacties op “Win goodies met de superheldenserie voor jonge kijkers: Batwheels”

 1. Anneliese de Waal avatar
  Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee , Groetjes Anneliese de Waal

 2. Carla avatar
  Carla

  Leuk! Meegedaan voor kleinzoon.

 3. will avatar
  will

  meegedaan voor mijn kleinzoon

 4. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Kansje gewaagd

 5. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Leuk doe graag mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.