logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk 28 november: Wat Beren Leren… de film op Cartoon Network

De drie berenbroers Grizzly, Panda en Ice Bear proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dit valt natuurlijk niet mee als je een beer bent. De beren zijn zich erg bewust van het digitale tijdperk, zijn gek op selfies en zijn vastbesloten om een heuse internetsensatie te worden. De serie is scherpzinnig, grappig, aandoenlijk en ontzettend van deze tijd. Kijk op Cartoon Network naar Wat Beren Leren (We Bare Bears) en lach mee met de hilarische acties van de beren in een poging om erbij te horen. 

Grizz is de leider van de groep, hij is een vrolijke beer die anderen altijd weet mee te krijgen. Hij houdt van gezelligheid, maar is ook sociaal onhandig, desondanks doet hij zijn uiterste best om nieuwe mensen te ontmoeten en met iedereen vrienden te worden. 

Ice Bear is de grappenmaker en praat over zichzelf in de derde persoonsvorm. Hij is bijzonder veelzijdig als chef-kok en zijn kennis van de martial-art. 

Panda is zachtaardig en een echte techneut, waardoor hij binnen no-time een date via een datingsite kan regelen. Hij is een echte romanticus, heeft weinig zelfvertrouwen en is vegetariër.

In deze afleveringen gaan de beren op zoek naar een plek waar ze zich thuis zullen voelen, worden ze in de val gelokt om nieuwe technologie te testen en worden ze achtervolgt door een reusachtige goudvis. De rode draad in de serie is teamwork, vriendschap en nieuwe media, dus gaan de beren op zoek naar de perfecte moeder via een app en gaan ze op tournee. De nieuwe afleveringen laten zien hoe het is om anders te zijn, erbij te willen horen, maar toch ook jezelf durven te zijn!

Wat Beren Leren…. de film!

En superleuk nieuws. Er is namelijk sinds kort Wat Beren Leren: De Film. Deze splinternieuwe film gaat zaterdag 28 november om 9:50 uur in première op Cartoon Network. De wereld van Grizz, Panda en IJsbeer staat op zijn kop wanneer Trout, een inspecteur van de Dienst natuur- en faunabeheer, korte metten maakt met hun berenstreken. De beren vluchten naar Canada.

Bekijk hier de unieke clip uit Wat Beren Leren… de film!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.