logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cartoon Network kijksuggesties

Deze maand is er op Cartoon Network een special te bekijken van Tijd voor Avontuur: Verre Landen Weer Samen. Maak kennis met Finn de jongen en Jake de magische hond, die in het land van Ooo wonen en veel avonturen beleven, terwijl ze prinsessen redden, gemene monsters verslaan en bedriegers ontmaskeren! In deze special zijn Finn en Jake herenigd om hun broederband te herontdekken en beleven het grootste avontuur van hun leven.
  
De Tijd voor Avontuur: Verre Landen special Weer Samen zie je op zaterdag 25 september om 10:45 uur, alleen bij Cartoon Network! De herhaling is om 20:30 uur.

Total Dramarama

Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit. Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden?
 
De gloednieuwe afleveringen van Total Dramarama zie je vanaf 13 september elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network.

Taffy

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!
 
Taffy is vanaf 6 september voor het eerst te zien bij Cartoon Network! Kijk elke dag om 07:30 uur naar de avonturen van Taffy en Bentley.

Bekijk deze film op: Netflix | Prime Video | Disney+ | Pathe Thuis

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.