logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe avonturen op Cartoon Network – mis ze niet!

Juni is een maand waarop je lekker kunt gaan ontspannen. De schoolperiode wordt afgerond, en met al die toetsen en proefwerken is een beetje rust wel zo prettig! Cartoon Network staat voor je klaar met een paar toffe nieuwe series. Kijk je mee?

Craig van de Kreek: Craig voor de Kreek

Vanaf zaterdag 8 juni, elke dag om 17.55 uur

Maak kennis met Craig, een nieuweling in de stad die op een spannende zoektocht gaat naar een verloren schat in de Kreek. Terwijl hij door de wildernis navigeert en nieuwe vriendschappen sluit, moet hij ook een bende piraten zien te ontwijken die de Kreek willen vernietigen. Mis de avonturen van Craig niet, elke dag om 17.55 uur op Cartoon Network! Extra herhalingen zijn gepland gedurende de maand juni om 08.50 uur en 17.55 uur.

Wat babyberen leren

Vanaf maandag 17 juni, elke werkdag om 15.25 uur

Na een mislukte poging om een thuis te vinden in de stad, belanden de babyberen midden in de nacht in een speeltuin. Daar wensen ze vurig dat ze een nieuwe thuis mogen vinden, waar dat ook mag zijn in het universum. Geniet van de lancering van nieuwe afleveringen van “Wat babyberen leren”, inclusief de speciale aflevering “The Big Bloom” op 25 juni, elke werkdag om 15.25 uur op Cartoon Network.

Ninjago: De Drakenstrijd

Nu te zien, elke dag om 16.20 uur

Bereid je voor op actie met Ninjago: De Drakenstrijd! Een meester in Spinjitzu moet een nieuwe groep helden trainen om de elementaire draken te vinden die de planeet kunnen redden. Ze moeten deze missie voltooien voordat duistere krachten de nieuwe wereld vernietigen. Sluit je aan bij de strijd, elke dag om 16.20 uur op Cartoon Network!

Cartoonito bij Cartoon Network

Nu te zien, elke dag om 09.30 uur

Voor onze jongere kijkers biedt Cartoon Network elke ochtend plezier met verschillende Cartoonito vrienden, zoals “Grizzy & the Lemmings”, “Batwheels” en “Lucas the Spider”. Begin je ochtend goed met de Cartoonito special, elke dag om 09.30 uur op Cartoon Network!

Mis geen moment van deze spannende en leuke shows op Cartoon Network! Zorg ervoor dat je afstemt op de genoemde tijden om de avonturen van je favoriete personages te volgen.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.