logo-liggend-wit-donkerblauw

Cartoon Network nieuws voor juni

In de maand juni zijn weer nieuwe afleveringen te zien van Total Dramarama en Power Players seizoen 2. Het gloednieuwe seizoen van Total Dramarama start op 28 juni. Je kunt dan iedere dag een nieuwe aflevering kijken. Seizoen 2 van Power Players is vanaf vandaag, 14 juni, elke dag om 15.25 uur te zien.

total dramarama

Total Dramarama

Vanaf deze maand start een gloednieuw seizoen van Total Dramarama! Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit. Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden?

De gloednieuwe afleveringen van Total Dramarama zie je vanaf 28 juni elke dag om 16:45 uur bij Cartoon Network.

power players

Power Players seizoen 2

Axel, een 9-jarige jongen die kan transformeren in een levend actiefiguur, ziet de wereld van verschillende kanten door samen met zijn geweldige speelgoedteam de grootste kleine avonturen te beleven die je je maar voor kunt stellen. Het leven van een speelgoed superheld kent pieken en dalen. Axel heeft bijvoorbeeld een mech-pak, een cool energie zwaard, een ondoordringbaar schild en vele andere krachten die hij zelf nog niet half heeft ontdekt. Actie Axel is sterker, vaardiger en sneller dan Axel in menselijke vorm. Aan de andere kant, is speelgoed Axel 18 centimeter groot, terwijl de rest van de wereld gewoon hetzelfde blijft. Een tuin is opeens een mysterieuze jungle en een zandbak een woestijn! De echte wereld is een stuk ingewikkelder en gevaarlijk vanuit het perspectief van speelgoed!

Seizoen 2 van Power Players zie je vanaf 14 juni elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Sainties67@gmail.com avatar
  Sainties67@gmail.com

  Deze keer misschien …….

 2. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee

 3. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Leuk waag graag een kansje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.