logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cartoon Network presenteert gloednieuwe afleveringen van Mighty MagiSwords

Mighty_Magiswords_Episode_604-StillCartoon Network presenteert gloednieuwe afleveringen van de succesvolle multiplatform serie Mighty MagiSwords. De serie is geproduceerd door Cartoon Network en gecreëerd door Kyle A. Carrozza (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water, Animaniacs). Vanaf 17 juli zijn de avonturen van tweeling Prohyas en Vambre weer te zien in hilarische afleveringen. Volg de Krijgers te Huur verder tijdens hun heldhaftige zoektocht naar nieuwe magische zwaarden.

Tweelingbroer- en zus Prohyas en Vambre vertrouwen elke keer weer op hun verzameling betoverende zwaarden om opdrachten te kunnen volbrengen tijdens hun komische avonturen. De zwaarden zijn extra bijzonder, omdat deze niet gevaarlijk zijn maar juist op grappige manieren een gevecht kunnen winnen. Herinner jij je de accordeon nog, waarbij je bij het spelen van een liedje in het hoofd van een tegenstander kunt kijken? Of de cactus, die cactusballen afvuurt om vervolgens een puntig obstakel mee te kunnen bouwen? In de nieuwe afleveringen vervolgen Prohyas en Vambre hun zoektocht naar nog meer magische zwaarden om toe te kunnen voegen aan hun collectie.

Aan zelfkennis ontbreekt het ook in deze afleveringen bij de tweeling. Waar Prohyas nog steeds overtuigd is de meest mannelijke zwaardvechter ooit te zijn, denkt Vambre bekend te staan om haar discipline. Samen met onder andere Grup, Ralphio, Prinses Zangie en Hoppus beleven de Krijgers te Huur weer hilarische avonturen.

De TV-serie is onderdeel van een interactief content-netwerk met vlogs van de hoofdpersonen op het YouTube-kanaal, shorts in de CN Anything App en spelletjes op de website van Cartoon Network.

Kijk vanaf 17 juli doordeweeks om 16:35 uur naar de nieuwe afleveringen
van Mighty MagiSwords, alleen op Cartoon Network.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.