logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn onze Cartoon Network suggesties van oktober

De herfst is toch echt weer in het land – en dat houdt ook in dat we wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken in die donkere, natte dagen. Gelukkig kun je altijd vertrouwen op Cartoon Network voor grappige en vrolijke tekenfilmseries.

Ivandoe

Lancering van seizoen vier van ‘De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe’!

Volg de epische avonturen van prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert, tijdens het grootste avontuur van hun leven. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer! In de nieuwste afleveringen reizen ze door het ondergrondse koninkrijk van de Ogers.

Vanaf 9 oktober, kan je elke dag mee op avontuur met De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe om 20.00 uur op Cartoon Network.

Total Dramarama

Er wachten nieuwe grappige avonturen op je in je favoriete kinderdagverblijf! Elke aflevering bevat dromen, grappen, bekentenissen en flashbacks.

Bekijk de lancering van nieuwe afleveringen van Total Dramarama elke werkdag om 16.00 uur op Cartoon Network!

streaming-banner-hbo-max

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.