logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cartoon Network mei 2022

Cartoon Network heeft weer een paar toffe series voor je in petto. Wil jij weten wat er nieuw is op Cartoon Network in mei 2022? Lees dan snel verder.

Nieuwe afleveringen van Appel en Uitje

Appel en Uitje kwamen er al vroeg achter dat ze met hun enthousiasme en inbeeldingsvermogen voor onrust zorgden. Ze snappen niets van het moderne leven, of van de regels van de maatschappij, toch kunnen ze niet wachten om alles te leren!

Hoe ver moet je te gaan voor een echt voldaan gevoel? Wat het ook is, Appel en Uitje gaan tot het uiterste. In de nieuwe afleveringen van seizoen 2 jagen Appel en Uitje onder andere de Amerikaanse droom na en beginnen een eigen bedrijf. Maar dan krijgen ze te maken met een erg lastige klant.

Kijk van 9 t/m 16 mei doordeweeks om 17:05 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Appel & Uitje bij Cartoon Network!

Nieuw: Aquaman: Koning van Atlantis

De lancering van de geanimeerde trilogie Aquaman: Koning van Atlantis zie je van zondag 8 t/m 22 mei om 10:50 uur bij Cartoon Network! De trilogie bestaat uit drie 45-minuten durende specials die iedere zondag worden uitgezonden.

Nieuwe afleveringen: Looney Tunes

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de afleveringen van Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden.

De afleveringen van seizoen 2 en 3 zie je vanaf 16 mei doordeweeks om 15:50 uur bij Cartoon Network.

Merchandise koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.