logo-liggend-wit-donkerblauw

Komedie Candy Cane Lane: Eddie Murphy speelt de hoofdrol

Prime Video kondigt aan dat Academy Award-genomineerde en Emmy-winnaar Eddie Murphy de hoofdrol zal spelen in de nieuwe komedie Candy Cane Lane. Het spec script ias geschreven door Kelly Younger en geïnspireerd op Younger’s jeugd vakantie ervaringen. De film, wordt door Murphy samen geproduceerd met Brian Grazer van Imagine, in samenwerking met president of features Karen Lunder, en Charisse Hewitt-Webster, herenigt het team achter de hitkomedie Boomerang, en markeert de zevende samenwerking tussen Grazer en Murphy. Verdere details worden uiteraard nog geheim gehouden, en de productie zal deze winter van start gaan in Los Angeles.

streaming-banner-prime-video

De decembermaand is mijn favoriete tijd van het jaar. Vraag mijn familie maar eens naar mijn negen uur durende kerst playlist! Ik ben heel blij om weer samen te kunnen werken met Eddie Murphy, Brian Grazer, en Amazon.

Reginald Hudlin, regisseur

Eddie Murphy en Prime Video

Candy Cane Lane, gaat wereldwijd in première op Prime Video. Het is de eerste film die valt onder Murphy’s drie films en first-look film deal met Amazon Studios. Deze samenwerking kwam tot stand na het enorme succes van Prime Video’s Coming 2 America, die de meest gestreamde film werd in zijn openingsweekend. 

Zoals we uit eerste hand weten met de hit Coming 2 America, is Eddie iemand die wereldwijd publiek samenbrengt, en we kunnen niet wachten om dat opnieuw te laten gebeuren! We kijken ernaar uit dat het multi-getalenteerde Reggie Hudlin, deze toekomstige december klassieker tot leven te brengt!

Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.