logo-liggend-wit-donkerblauw

Campzone: het grootse outdoor gaming evenement van Nederland!


Campzone Datum: 27-07-2019 tot en met 06-08-2019
Adres: Corridor, Veghel (Route)
Prijs: vanaf 39 euro

Laat jij je PC of gameconsole met tegenzin thuis als je op vakantie gaat? Dat is niet nodig tijdens CampZone, dat plaatsvindt van 27 juli tot en met 6 augustus in Veghel. Tijdens dit evenement kun je jouw favoriete games samen met je (nieuwe) vrienden en tegen elkaar spelen, maar er is meer! Het vakantiepark van CampZone biedt ook cosplay competities, allerlei outdoor activiteiten, gezellige kampvuren en meer. Met het uitgebreide programma dat CampZone heeft samengesteld hoeft niemand zich te vervelen!

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


CampZone onthult een uitgebreid programma met games en veel andere activiteiten. Natuurlijk mogen de populairste games van het moment niet ontbreken, zo kun je onder andere Fortnite, HearthStone, PlayerUnknown’s Battlegrounds, League of Legends, Rocket League en Overwatch spelen, maar ook Guitar Hero, Mario Tennis, Super Smash Bros. Melee en Formula 1. 

Nieuw bij CampZone is een activiteit waar deelnemers in games van verschillende genres een beste score of tijd neerzetten. Op de laatste CampZone-dag wordt onthuld wie zich de beste allround gamer van het toernooi mag noemen. Er zal gespeeld worden op gaming PC’s, retroconsoles en arcadekasten die door het Nationaal Videogame Museum beschikbaar zijn gesteld. Naast gamen kunnen de voeten van de vloer tijdens de gezellige Zeroes party, kun je je in een opgeblazen bol hijsen voor een potje bubble soccer, aan de slag met real life Duck Hunt en nog veel meer.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.