logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Campingaz goes electric met deze twee barbecues

Campingaz, een pionier in buiten koken, brengt in 2024 een geheel nieuwe dimensie aan barbecueën met de introductie van twee innovatieve elektrische grills: de draagbare Attitude 2go Electric en de Plancha Electric 1 XD. Deze compacte, krachtige barbecues, aangedreven door stroom, zijn ideaal voor gebruik in kleine stadstuinen, balkons, dakterrassen en zelfs binnenshuis. Ze zijn ook perfect voor kampeer- of caravantrips, zolang je een elektriciteitsaansluiting in de buurt hebt. Bovendien worden deze modellen voorgemonteerd geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met grillen.

Plancha Electric 1 XD: Compact en Krachtig

De Plancha Electric 1 XD biedt een ruime geëmailleerde gietijzeren bakplaat van 1350 cm², ideaal voor het bereiden van diverse heerlijke gerechten. Deze tafelgrill, die €259,99 kost, is voorzien van een vetopvangbak die eenvoudig in de vaatwasser kan worden gereinigd, wat het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met een gewicht van 14 kg en geïntegreerde handgrepen is de grill gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien kan de kabel netjes aan de achterzijde van de barbecue worden opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is.

Ga direct naar de Campingaz Plancha Electric 1 XD op Amazon.nl.

Attitude 2go Electric: Innovatief en Draagbaar

Na het succes van de Attitude en de draagbare Attitude 2go, introduceert Campingaz in 2024 de Attitude 2go Electric. Deze gestroomlijnde tafelbarbecue, geprijsd op €299,99, is uitgerust met een krachtig 2000W hitte-element. Het aluminium deksel met ingebouwde thermometer houdt de warmte optimaal vast voor perfect convectie grillen. Het geëmailleerd gietijzeren rooster is speciaal ontworpen om te voorkomen dat vet op het hitte-element druipt, waardoor rookvorming wordt geminimaliseerd. De grill is bovendien voorzien van een verwijderbare vetopvangbak, wat het schoonmaken eenvoudig maakt. Het rooster kan zelfs in de vaatwasser worden gereinigd. Met een kabel van 1,90 meter, die netjes aan de achterzijde kan worden opgeborgen, en een gewicht van slechts 14 kg, is de Attitude 2go Electric gemakkelijk te vervoeren.

Ga direct naar de Campingaz Attitude 2go Electric op Amazon.nl.

Waarom Kiezen voor een Elektrische Grill?

Elektrische grills zijn niet alleen milieuvriendelijker doordat ze geen koolmonoxide uitstoten, maar ze bieden ook een eenvoudige en veilige manier van barbecueën. Je hebt geen gedoe met kolen of gasflessen, en de temperatuur kan nauwkeurig worden geregeld voor consistent perfecte grillresultaten. De compacte ontwerpen van de Plancha Electric 1 XD en Attitude 2go Electric maken ze ideaal voor kleinere ruimtes en zorgen ervoor dat je altijd en overal kunt genieten van een heerlijke barbecue-ervaring.

Met Campingaz’ nieuwste elektrische grills, de Plancha Electric 1 XD en Attitude 2go Electric, ben je verzekerd van gemak, mobiliteit en heerlijke grillresultaten, waar je ook bent. Bereid je voor op een zomer vol smakelijke avonturen met deze innovatieve barbecue-oplossingen!

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.