logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een mok voor iedere koffiedrinker op pad


Sommige mensen komen pas goed op gang met hun eerste dosis koffie. Ben je daarnaast ook meer van het uitslapen of luieren? Dan is de kans groot dat je onderweg een bakkie pakt bij je plaatselijke koffietent, of dat je een vers kopje koffie meeneemt voor onderweg. CamelBak zorgt dat je dat op een verantwoorde, veilige én comfortabele manier kunt doen. Maak kennis met de CamelBak Horizon mokken, met en zonder handvat!

Wel of geen handvat?

Dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. Sommige mensen prefereren een handvat aan hun mok, anderen willen hem liever gewoon vasthouden. De geïsoleerde metalen mokken maken er in ieder geval geen probleem van: beide opties kunnen veilig meegenomen worden in de hand. De gepoedercoate buitenkant biedt een aangename grip. Een handvat kan handig zijn als je een stukje moet lopen. Bovendien kun je hem – eenmaal leeg – aan een los of haak van je tas hangen. Een mok zonder handvat past een stuk makkelijker in een bekerhouder, dat is ook praktisch in veel gevallen.

Deksel

Verstandig is natuurlijk wel om een deksel te plaatsen op deze thermosbekers (die de inhoud 15 uur koud houden of 7 uur warm (mocht je zo lang doen met je kopje koffie …). Echt heet blijft hij natuurlijk geen 7 uur lang, maar een paar uur houdt hij zeker vol. Het deksel draagt hier natuurlijk aan bij. Deze druk je stevig op de bovenkant van de beker, waarna je met een schuifje een drinkopening kunt creëren. Prettig is dat daarbij ook een klein gaatje ontstaat aan de bovenzijde van de deksel, zodat je geen vacuüm opwekt tijdens het drinken.


Recensie over CamelBak Horizon isolatiemokken

CooleSuggesties topper

Deze serie mokken is fantastisch. Je kunt ze kopen in verschillende inhouden (op de foto’s hierboven zie je de kleine 315ml variant en de grote 700ml variant, in verschillende kleuren en met of zonder handvat. Iedere mok heeft een rubber onderkant, zodat je hem stabiel kunt neerzetten. De mokken zonder handvat passen prima in bekerhouders en de isolatiewaarde is dik in orde. Een herbruikbare mok kon je overigens op verschillende plekken laten vullen – het draagt immers bij aan een beter milieu. Het deksel is praktisch en goed doordacht: je kunt fijn drinken uit een morsvrije beker – maar let wel: het is geen lekvrij model. Stop hem niet zomaar in je tas, tenzij je zeker weet dat-ie niet omvalt!

Score: 9


Informatie

CamelBak Horizon isolatiemokken
Meer weten? Klik hier.
Adviesprijs: 25 euro.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.