logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vaderdag winactie: Calvin Klein trunks

Strak in het pak – dat is iets waar alle mannen wel iets voor voelen. Ongeacht het feit of dat nu een echt pak is of gewoon een lekkere jeans met een cool t-shirt: er is bijna geen man te vinden die zich echt comfortabel zoekt in kleding die niet bij hem passen. En dat geldt van onder tot boven, van sokken tot bovenkleding, van onderbroek tot overjas. Weet je niets om te geven voor vaderdag? Je kunt natuurlijk kiezen voor die good-old sokken of een stropdas. Maar waarom ga je niet voo reen nader kledingstuk: de onderbroek? Die heb je immers ook iedere dag nodig!

Kleding die bij je past

Voor iedere laag draag je kleding die bij je past. Ben je meer het type voor een baseballjack of draag je een wollen overjas? T-shirts of overhemden? Slips, boxers of precies daar tussenin: trunks? Trunks laten zich het beste omschrijven als strakke boxershorts. Wel lange pijpen dus, zodat de randen van je onderbroek niet snel door je broek heen te zien zijn, maar niet zo los als een boxershort. Het beste van twee werelden! Wil je daarbij helemaal hip en comfortabel zijn, kies je natuurlijk voor een merk dat comfort, kwaliteit en klasse combineert. Zoals Calvin Klein Trunks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Een zwarte trunk is natuurlijk lekker neutraal en past overal bij. Ga je voor iets actievers en een meer uitgesproken variant, dan kun je ze ook krijgen in blauw, rood en wit.

Winnen

Met vaderdag om de hoek is het weer zoeken geblazen naar originele cadeaus. Nou: hier heb je er eentje om lang plezier van te hebben! Wij mogen namelijk een drie-pack Calvin Klein trunks verloten. Je kunt daarbij kiezen uit een zwarte variant of eentje in de kleuren rood-wit-blauw. Vergeet ook niet de maat door te geven! Meedoen kan tot en met 3 juni!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.