logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Calvé Pindakaas biedt gratis sportactiviteiten voor kinderen


logo calve pindakaasOp maandag 11 mei aanstaande zal scholier Sam een unieke abseilopdracht uitvoeren vanaf de 15 meter hoge pindakaaspot op het fabrieksterrein aan de Nassaukade te Rotterdam. Deze afdaling is de aftrap van vele activiteiten die Calvé Pindakaas deze zomer weggeeft aan kinderen.

Halverwege deze spectaculaire afdaling plakt Sam, namens alle kinderen in het land, een speciaal etiket op de reuze pindakaaspot aan de oever van de Maas. Daarop kondigt Calvé aan wat zij de komende maanden gaat doen: op alle 650 gram en 1 kilogram potten Calvé Pindakaas zijn unieke codes bevestigd die men online kan inwisselen voor gratis activiteiten voor kinderen van 6 tot 18 jaar. “Wij zien kids in Nederland graag lekker bewegen, actief bezig zijn en vooral plezier hebben in sport!”, zegt Karin Koornneef van Calvé Pindakaas. “Van paardrijden tot judotraining, van een heat karten tot een zeilles, bij vele sportverenigingen in het hele land kunnen kinderen tot maart 2016 hun sportwensen en talenten ontdekken. Ze kunnen kiezen uit ruim 50 verschillende activiteiten verspreid over bijna 300 locaties in Nederland.”

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.